FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Αλφειός 3-0: To σόου Μπακατσέλου συνεχίζεται!

Ημερομηνία: 20-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δύο γκολ ο νεαρός επιθετικός, που έφτασε τα 4 στα πλέι-οφ

 

Ο Ξενοφών νίκησε 3-0 τον Αλφειό το Σάββατο στην Κρέστενα και συνεχίζει να βρίσκεται στο κατόπι του Ενιπέα, στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή Ηλείας. Η ομάδα της Κρέστενας παρέμεινε στο -3 από αυτή τη Λαντζοΐου κι ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των πλέι-οφ.

Ο Αλφειός ήταν μαχητικός και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά παρέμεινε χωρίς πόντο στα πλέι-οφ.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά εξαρχής και κατάφεραν στο πρώτο ημίωρο του αγώνα να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον σούπερ φορμαρισμένο Θανάση Μπακατσέλο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σκόραρε δύο φορές σε διάστημα τριών λεπτών στο 27΄ και στο 30΄ και έδιωξε το άγχος από τους συμπαίκτες του. Στο πρώτο γκολ σκόραρε με ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ και στο δεύτερο με πλασέ από το ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα του Μούτσου.

Το 2-0 ήταν σκορ ημιχρόνου και στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 58΄ ο Μιλοσέσκι είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 66΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Τεκερλέκης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μούτσο, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση, όμως ο Θεοδωρακόπουλος  μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Ο γκολκίπερ του Αλφειού στο 70΄ νίκησε από κοντά τον Μπακατσέλο, όμως το 3-0 ήρθε τελικά στο 86΄, όταν ο Τάσος Κουτσογιαννάκης μπήκε στην περιοχή και αφού απέφυγε και τον Θεοδωρακόπουλο έδωσε έτοιμο γκολ στον Παναγόπουλο, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Ηλιόπουλος, Δημάκης, Κολόκας, Αναμουρλίδης, Μιλοσέσκι, Μπουτσικάκης (75΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Π. Κουτσογιαννάκης (63΄ Παναγόπουλος), Μπακατσέλος, Μούτσος (80΄ Ρουμελιώτης).

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Δρογγίτης, Πρίφτης, Μανέτας, Τεκερλέκης (60΄ Πεσκελίδης), Δαβουρλής (60΄ Μακρής), Αβραμόπουλος (75΄ Τριανταφυλλόπουλος), Καλαντζής (70΄ Παπανδρέου), Μπάρκας, Κακολύρης, Κανάνι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος