FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Ολυμπιακός Ζ. 3-0: Ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο-Σοβαρός τραυματισμός Κατσιώλη

Ημερομηνία: 20-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας νίκησε ξανά τον Ολυμπιακό και διατηρήθηκε στο +3 από τον Ξενοφώντα

 

Ο Ενιπέας νίκησε χθες τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και στο Λαντζόι, με 3-0 και διατηρήθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι-οφ, στο +3 από τον δεύτερο Ξενοφώντα, μετά από 4 αγωνιστικές. Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα, θέλει να πάει στον «τελικό» με τον Ξενοφώντα την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ είτε ως πρωταθλητής είτε στη χειρότερη για να παίξει για δύο αποτελέσματα μέσα στη δυνατή έδρα του. Ο Ολυμπιακός μετά τη χθεσινή ήττα, έμεινε εκτός παιχνιδιού, αναφορικά με τον τίτλο.

Όσο για το ματς, ο Ενιπέας είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 13ο λεπτό. Ο Σάκης Στροφύλλας πήρε με πλάτη τη μπάλα, γύρισε και σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε  λίγο άουτ. Στο 18΄ ο Έλιοτ ανακόπηκε ως οφσάιντ, γεγονός που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα στο 26΄ άνοιξε το σκορ. Ο Τσαντίλης πάσαρε στον Τριανταφύλλη και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τους πράσινους να ελέγχουν  το παιχνίδι και να μην απειλούνται ιδιαίτερα από τους ερυθρόλευκους του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου, αν εξαιρέσουμε τη φάση των καθυστερήσεων, όταν ο Παπαγεωργίου έκλεψε τη μπάλα, βγήκε μόνος απέναντι από τον Κουρλό αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, κάθεται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Σοκ με Κατσιώλη και δύο γκολ στο φινάλε

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και απείλησε στο 52΄ με σουτ του Στροφύλλα που απέκρουσε ο Κουρλός. Λίγα λεπτά μετά, ο Δημήτρης Κατσιώλης τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό πόδι (κάταγμα περόνης) και το παιχνίδι διεκόπη για 15 λεπτά. Μάλιστα διεκομίστη στο νοσοκομείο Αμαλιάδας με ταξί. Μια πολύ άτυχη στιγμή για τον ικανό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια του αγώνα, στο 70΄  ένα καλό σουτ του Έλιοτ πέρασε ξυστά άουτ. Ο Ενιπέας εν τέλει φάνηκε πιο ουσιαστικός καθώς σκόραρε άλλες δύο φορές στο φινάλε. Στο 84΄ ο Τσαντίλης εκτέλεσε φάουλ,  απομάκρυναν οι αμυντικοί και ο Δαλαβούρας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Τσάμπρα (2-0).

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, από κόρνερ του Τσαντίλη, ο Μάζης με κεφαλιά σημείωσε  το 3-0 και αφού πρώτα ο βοηθός διαιτητή έδειξε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, στην προσπάθεια του Γκούσκου να απομακρύνει (φωνάζει και γι’ αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός).

Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γιώργος Τσαντίλης αντίκρισε τη 2η κίτρινη από τον πάγκο και αποβλήθηκε.

Ενιπέας: Κουρλός, Γκουβέρος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (90+′ Πλαστουργός), Κωτσάκης, Κύτταρης (87΄ Καλαντζής), Γιαννακόπουλος, Τριανταφύλλης (90+΄ Φερεκίδης), Στροφύλλας, Γκρίλλας, Μπατζακόπουλος (81΄ Μάζης).

Ολυμπιακός Ζ.: Τσάμπρας, Κύτταρης, Χριστόπουλος, Γκούσκος, Σπηλιωτόπουλος, Μπιμπής, Στροφύλλας, Έλιοτ, Παναγόπουλος (47΄ λ.τρ. Ντάβαρης), Παπαγεωργίου, Κατσιώλης (65΄ λ.τρ. Ασημακόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος