FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκλήρισαν ολόκληρη οικογένεια στην Ανδραβίδα!

Ημερομηνία: 03-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

Σοκάρει το πανελλήνιο το πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά τετραπλό αποτρόπαιο έγκλημα στην Ανδραβίδα!

-Βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους νεαρό ζευγάρι και τα δύο αγγελούδια τους

  • Μυστήριο καλύπτει ακόμα τις συνθήκες του θανάτου τους
  • Σε πλήρη εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Φωτεινόπουλος


Σοκάρει το πανελλήνιο η υπόθεση του άγριου εγκλήματος που εκτυλίχθηκε χθες αργά το απόγευμα σε σπίτι στην Ανδραβίδα με τραγικά θύματα δύο αθώα αγγελούδια, δύο μικρά αγοράκια -από ενός έως τριών ετών- και τους γονείς τους, έναν άνδρα και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 30 με 35 ετών με καταγωγή από βαλκανικές χώρες. Το ζευγάρι με τα δύο παιδάκια και ένα ακόμα τρίτο που δεν βρισκόνταν εκείνη τη στιγμή στο χώρο που έγινε το φονικό, ζούσε εδώ και καιρό στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η απίστευτη αυτή τραγωδία που συγκλόνισε όχι μόνο την Ηλεία, αλλά όλη τη χώρα, πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα. Πραγματικά σκηνές αρχαίας τραγωδίας σε μια ήσυχη ως τώρα πόλη όπως η Ανδραβίδα!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους. Τραγική παράμετρος της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι το φρικτό συμβάν έγινε αντιληπτό από το 10χρονο αδελφάκι των δύο παιδιών, το οποίο επιστρέφοντας με το ποδήλατό του στο σπίτι, μπήκε μέσα και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα της ξεκληρισμένης οικογένειάς του.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, το 10χρονο παιδί παρά το αρχικό σοκ βρήκε το σθένος να αρπάξει το μικρότερο αδελφάκι του και να το σύρει στο δρόμο για να το σώσει ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια από τους διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και το Εκαβ. Ασθενοφόρο διεκόμισε το άτυχο μωράκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και ακολούθησε τους γονείς και το άλλο του αδελφάκι στο θάνατο.

Στο χώρο του εγκλήματος έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Παναγιώτη Μάνδαλο και απέκλεισαν τον χώρο, ενώ λίγο αργότερα αφίχθη και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Μαρτζάκλης καθώς και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα προκειμένου να μπορέσει να ρίξει φως στην τραγική αυτή υπόθεση του άγριου φονικού. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με προσοχή το σπίτι στο οποίο συντελέστηκε το έγκλημα για να μπορέσουν να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες. Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες για τον τρόπο που τα τέσσερα μέλη της οικογένειας έχασαν τη ζωή τους, αναφέρουν ότι οι γονείς δέχθηκαν πυροβολισμό, ενώ τα δύο αγγελούδια πέθαναν από ασφυξία! Ωστόσο, τα ακριβή αίτια θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία- νεκροτομή σε κάθε σορό.

Αρχικά η αστυνομία εξέτασε και το σενάριο ενδοοικογενειακού εγκλήματος και πιθανής αυτοχειρίας, δηλαδή ο ένας από τους δύο γονείς να σκότωσε τα τρία μέλη της οικογένειας και να αυτοκτόνησε, ωστόσο από την ιατροδικαστική αυτοψία, προέκυψε αργά το βράδυ ότι πρόκειται για τετραπλό έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες , οι αστυνομικές έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του πιθανού δράστη ή δραστών του τρομακτικού αυτού εγκλήματος. Το 10χρονο αγόρι της οικογένειας που βρίσκεται όπως είναι φυσικό σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον ενώ ήδη η αστυνομία συλλέγει καταθέσεις προκειμένου να διαλευκάνει τη υπόθεση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot