FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκινούν την Δευτέρα 10/5 οι εγγραφές νηπίων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Ζαχάρως-Φιγαλείας

Ημερομηνία: 07-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα
Μόνο κατόπιν ραντεβού στο δήμο οι εγγραφές

Από την προσεχή Δευτέρα 10 Μαίου έως και τις 31 του μήνα, θα πραγματοποιούνται  εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων των Παιδικών Σταθμών Ζαχάρως και Ν. Φιγαλείας για το σχ. Έτος 2021-22. Σύμφωνα με την ενημέρωση της αρμόδιας αντιδημάρχου Παιδείας Δήμητρας Σκαλτσά , τα νήπια που μπορούν να εγγραφούν στον Παιδικό Σταθμό είναι όσα έχουν γεννηθεί από 1-1-2018 έως 28-2-2019 και οι γονείς καλούνται να προσκομίσουν για την εγγραφή των παιδιών τους τα απαραίτητα δικιαολογητικά.

  1. Φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας του νηπίου με όλα τα προβλεπόμενα για την ηλικία του εμβόλια( στο οποίο υποχρεωτικά να φαίνεται ότι έχει γίνει ο έλεγχος Mantoux  του νηπίου. Σε περίπτωση που κρίνεται από τον παιδίατρο ότι δεν είναι απαραίτητο το εμβόλιο ΜΑΝΤΟΥX να συμπληρώνεται στην ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ)
  2. Βεβαίωση εργασίας πατέρα και μητέρας
  3. Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος οικονομικού έτους 2020ή αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος οικ. έτους 2020(ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΩΝ)ήΥπεύθυνη Δήλωση σφραγισμένη από τη ΔΟΥ ότι δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση(για όσους δεν υποχρεούται)
  4. Αντίγραφο δικαστικής απόφασης η ιδιωτικού συμφωνητικού για την επιμέλεια παιδιού διαζευγμένων η σε διάσταση γονέων
  5. Ληξιαρχική πράξη θανάτου γονέα σε περίπτωση ορφανού παιδιού από τον έναν η και τους δύο γονείς
  6. Γνωμάτευση γιατρού και ειδικής επιτροπής για μέλη της οικογενείας (γονείς, αδέρφια) που έχουν σωματική ή πνευματική αναπηρία
  7. Για αλλοδαπούς άδεια παραμονής στην Ελλάδα(αντίγραφο διαβατηρίου γονέων και νηπίου)
  8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 για τον ορισμό προσώπου/πων που θα παραλαμβάνουν το παιδί από τον Παιδικό Σταθμό.

Όπως επισημαίνει η κ. Σκαλτσά στο πλαίσιο της αποφυγής της διάδοσης του νέου κορονοϊού, οι Παιδικοί Σταθμοί Ζαχάρως και Ν. Φιγαλείας θα δέχονται κοινό για την παραλαβή αιτήσεων και την κατάθεση των δικαιολογητικών των αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και λαμβάνοντας ΟΛΑ τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (ΧΡΉΣΗ ΜΑΣΚΑΣ  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ).

Η ενημέρωση για διευκρινήσεις σχετικά με τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα δίνονται ΜΟΝΟ τηλεφωνικά για την αποφυγή συνωστισμού από την Προϊσταμένη του Σταθμού κ. Πούλου Φωτεινή για τον Παιδικό Σταθμό Ζαχάρως και από την παιδαγωγό κ.  Παπαθανασοπούλου Ελένη για τον Παιδικό Σταθμό Ν. Φιγαλείας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2625031402(ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ)

2625041687 (ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Ν. ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ)

Ώρες επικοινωνίας: 09.00π.μ-12.00μ.μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος