FOLLOW US: facebook twitter

Στοχευμένες παρεμβάσεις σε Διάσελλα, Μάτεσι και Σέκουλα

Ημερομηνία: 07-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Εργολαβία αγροτικής οδοποιίας 1,024 εκατ. ευρώ από τον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας στις τοπικές κοινότητες Μάτεσι, Σέκουλα και Διάσελλα δημοπρατεί ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης στην πρόσφατη διά περιφοράς συνεδρίασή της. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1,024 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΔΗμοσίων Επενδύσεων 2020 (ΣΑΕΠ 401) στο οποίο είναι ενταγμένη η σχετική πράξη.

Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει συντάξει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, που είναι και η επιβλέπουσα αρχή, το έργο αφορά τις αποκαταστάσεις αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Στην  Τοπική Κοινότητα Διασέλλων πρόκειται να γίνει βελτίωση του παραποτάμιου δρόμου συνολικού μήκους 1.530 μέτρων. Η υφιστάμενη βελτίωση αφορά στο τμήμα εκείνο του δρόμου που παραμένει χωματόδρομος, ώστε να ολοκληρωθεί η σύνδεση του με το υπόλοιπο ασφαλτοστρωμένο τμήμα.

Στις Τοπικές Κοινότητες Μάτεσι – Σέκουλα της ΔΕ Ανδρίτσαινας πρόκειται να γίνει βελτίωση του παραποτάμιου δρόμου συνολικού μήκους 1.568 μέτρων. Η υφιστάμενη βελτίωση στο τμήμα εκείνο του χωμάτινου δρόμου το οποίο ενώνει τις Τοπικές Ενότητες Μάτεσι-Σέκουλα.

Επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι να βελτιώσει τις αγροτικές οδούς, ώστε να εξυπηρετούνται οι σύγχρονες κυκλοφοριακές ανάγκες των κατοίκων που καλλιεργούν ή έχουν κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στην περιοχή, με στόχο την επίλυση ή βελτίωση κυκλοφοριακών  προβλημάτων στις συγκεκριμένες τοπικές κοινότητες. Οι προσφορές κατατίθνται ως τις 21 Μαΐου του 2021 και η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 27 Μαΐου. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε οκτώ μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος