FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκινούν τα θεατρικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους από την Θ.Ο «ερασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας: Η μεγάλη στιγμή που παιδιά και γονείς περίμεναν ήρθε!

Ημερομηνία: 08-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”75134″ img_size=”full”][vc_column_text]Την πρώτη τους γνωριμία με την δασκάλα του Θεατρικού Εργαστηρίου της Θεατρικής Ομάδας «ερασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας, θα έχουν τα παιδιά και οι γονείς, το προσεχές Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στο ισόγειο του Ιδρύματος Απόστολος Παύλος στην Φραγκαβίλλα.

Η Θ.Ο «ερασιΤΕΧΝΕΣ» την φετινή χρονιά, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις παιδικών θεατρικών έργων από τα μέλη της, επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην δημιουργία θεατρικού εργαστηρίου για παιδιά, με στόχο να αποκτήσουν και οι μικροί θεατρική παιδεία και να μπορέσουν να στήσουν και θεατρική παιδικές παραστάσεις με πρωταγωνιστές παιδιά.  Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, μέχρι στιγμής υπάρχουν 51 εγγραφές και τα παιδιά και οι έφηβοι θα χωριστούν σε ομάδες. Εμψυχώτρια του θεατρικού εργαστηρίου Αμαλιάδας θα είναι για τα παιδικά και εφηβικά τμήματα η θεατρολόγος Βασιλική Γιαννακοπούλου και τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά από 6-11 ετών για τα παιδικά τμήματα και 12-16 ετών για τα εφηβικά τμήματα. Έτσι, το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση όσων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στα θεατρικά εργαστήρια, που σαν στόχο έχουν την αναβάθμιση της θεατρικής παιδείας στην πόλη της Αμαλιάδας και κυρίως στην καλλιέργεια της προσωπικής έκφρασης και της ιδιαιτερότητας του κάθε παιδιού και εφήβου.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η Ομάδα σε ανάρτησή της στο fb «Η κ. Κάρμεν Ρουγγέρη μας λέει τους λόγους για τους οποίους είναι καλό να ενταχθεί ένα παιδί σε ένα θεατρικό εργαστήρι:

Για να γνωρίσει τον εαυτό του πρώτα απ’ όλα.

….. να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

……να αποκτήσει γνώσεις.

……να μάθει να πειθαρχεί.

……να μάθει να δουλεύει συλλογικά.

……Και ακόμα να κοινωνικοποιηθεί..»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot