FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκίνησε η μεταφορά των οχημάτων του Δήμου Πύργου στο νέο χώρο

Ημερομηνία: 08-09-2020 | Συντάκτης:
Σύντομα και η απομάκρυνση των στρωμάτων από το παλιό Νοσοκομείο

Ξεκίνησε χθες σταδιακά η μετακίνηση του όρχου των οχημάτων του Δήμου Πύργου από το παλιό Νοσοκομείο στο νέο χώρο που βρίσκεται πίσω από το κτίριο “Ιππαρχος”(δίπλα από το κλειστό ξενοδοχείο Λέτρινα στην οδό Πατρών) στην οδό Παρασκευοπούλου.

Οι εργασίες στα κτίρια του νέου χώρου που ανήκει στο δήμο, δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί για τη στέγαση της υπηρεσιας Καθαριότητας ωστόσο τα βασικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί με την ηλεκτροδότηση του, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου Λάμπη Αριστειδόπουλο, ξεπεράστηκαν. “Από το πρωί της Δευτέρας και μόλις ολοκληρώνονται οι εργασίες που έχει αναλάβει το προσωπικό κάθε οχήματος, τα οχήματα οδηγούνται στο νέο χώρο πίσω από τον Ίππαρχο. Όσον αφορά τα στρώματα που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του παλιού Νοσοκομείου σύντομα θα απομακρυνθούν και αυτά καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ανάθεσης για τη μεταφορά και την ανακύκλωση τους σε εταιρεία ανακύκλωσης”.

Παράλληλα ο κ. Αριστειδόπουλος αναφερόμενος στις εργασίες που απαιτούνται στα κτίρια, τόνισε ότι αυτές θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς όταν θα αναλάβουν υπηρεσία και εργαζόμενοι (οικοδόμοι, ηλεκτρολόγοι κτλ) που έχουν προσληφθεί μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας. “Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες εργασίες θα μεταφερθεί και η υπηρεσία Καθαριότητας στο νέο χώρο ο οποίος, επαναλαμβάνω ότι  θα φυλάσσεται με σεκιούριτι και κάμερες οπότε και ο όρχος του δήμου θα σταθμεύει με ασφάλεια”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος