FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση για το νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ

Ημερομηνία: 08-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική e-ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ηλείας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική e-ημερίδα με τίτλο «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ.  Ποιοι οι δικαιούχοι – πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών»  που διοργάνωσε το ΕΒΕ Ηλειας την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Εισηγητής στην e-ημερίδα ήταν ο Ειδικός Γραμματέας Ιδιωτικού Χρέους, κος Φώτης Κουρμούσης ενώ συντονιστής ήταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Κωνσταντίνος Νικολούτσος.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Πύργου κ. Ξανθούλης Ηλίας, εκπροσωπώντας την πλειονότητα των καταστημάτων μαζί με ένα σοβαρό αριθμό λογιστών του νομού μας που έσπευσαν να ενημερωθούν ενδελεχώς για την καλύτερη και αρτιότερη υποβολή των αιτήσεων για λογαριασμό των ενδιαφερομένων.

Στόχος της εκδήλωσης, ήταν να ενημερωθούν όλοι οι δικαιούχοι έτσι ώστε να αιτηθούν και να λάβουν την κρατική επιδότηση των δανείων τους που έχουν υποθήκη την 1η κατοικία.

Με το πέρας της παρουσίασης του προγράμματος, ο κος Κουρμούσης δέχτηκε ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητήριου τους προέτρεψε να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηλείας σε περίπτωση που χρειαστούν περαιτέρω διευκρινίσεις κατά την διάρκεια της αίτησής τους.

Η e-ημερίδα έκλεισε με την ευχή του προέδρου ότι την επόμενη φορά η ενημέρωση από τον κ. Κουρμούση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης με φυσική παρουσία, έχοντας όλοι επιστρέψει στην επιθυμητή κανονικότητα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος