FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς -ακόμα και την Κυριακή- οι καθαρισμοί

Ημερομηνία: 29-05-2022 | Συντάκτης:

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι καθαρισμοί των πρανών κατά μήκος του οδικού δικτύου στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ενόψει του καλοκαιριού. 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Βαγγελάκος βρίσκεται σε καθημερινή επαφη με τους Προέδρους όλων των Κοινοτήτων του Δήμου για τον συντονισμό των εργασιών.

Τρία μηχανήματα του Δήμου έχουν ξεκινήσει να επιχειρούν και θα καλύψουν όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Οι καθαρισμοί άρχισαν και θα συνεχιστούν, ακόμα και τις Κυριακές από τις παραλίες του Δήμου μας, και από τις Κοινότητες, Κάστρου, Βουπρασιας, και Μυρσινης.

Παράλληλα, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων έχουν κληθεί να ενημερώσουν εγγράφως για τους καθαρισμούς των οικοπέδων, και των λοιπών κοινόχρηστων χώρων, που βρίσκονται στην αρμοδιότητά τους για τον καλύτερο προγραμματισμό των καθαρισμών. 

«Προσπαθούμε για το καλύτερο με τα μέσα που διαθέτουμε. Θέλουμε να έχουμε έναν Δήμο καθαρό, και ζητάμε την συνεργασία όλων για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τονίζει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Βαγγελάκος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος