FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκινά η αγροτική οδοποιία Καράτουλα-Ωλένη – Τη σύμβαση υπέγραψε χθες ο Δήμαρχος Πύργου

Ημερομηνία: 22-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τη σύμβαση ενός πολύ σημαντικού έργου, της αγροτικής οδοποιίας Καράτουλα- Ωλένης, προϋπολογισμού 480.000 ευρώ, υπέγραψε χθες ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής με τον ανάδοχο της εταιρείας Β. Βλαστάρας ΑΤΕ, παρουσία του αναπλ. Προϊσταμένου του τμήματος Η/Μ και Εγκαταστάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος Γεώργιου Ράλλη.

Ο κ. Λιατσής, επισήμανε πως οι διαρκείς υπογραφές καινούργιων έργων, δεν γίνεται για πολιτικούς και προεκλογικούς λόγους αλλά έχει φθάσει το πλήρωμα του χρόνου όπου η οργάνωση του δήμου αρχίζει και φαίνεται. «Έτσι, ένα έργο αρχικού προϋπολογισμού  480.000 ευρώ που έχει σχέση με το δρόμο Καράτουλα -Ωλένη την αγροτική οδοποιία, παίρνει σάρκα και οστά και μια καλή εταιρεία η «Β. Βλασταρας ΑΤΕ» το πήρε για να το τελειώσει σύντομα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Εγώ να ευχαριστήσω τον κ. Ράλλη, τον αντιδήμαρχο Ωλένης κ. Γεωργόπουλο αλλά και τον αντιδήμαρχο κ. Σκαρτσιάρη, γιατί όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του διευκόλυναν στο να φτάσουμε στη σημερινή μέρα».

Με τη σειρά του, ο ανάδοχος υποσχέθηκε ότι το έργο θα τελειώσει μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία ενώ ο κ. Ράλλης πρόσθεσε ότι η υλοποίηση του θα αναπτύξει την περιοχή και θα τονώσει την τοπική κοινωνία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος