FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδρίασε η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας: Συζητήθηκαν η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και οι αυτοδιοικητικές εκλογές

Ημερομηνία: 22-01-2019 | Συντάκτης:

Υπό την Προεδρεία του κου Χρήστου Γαβρά πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός κος Κωνσταντίνος Τζαβάρας, οι πρώην Βουλευτές κος Παναγιώτης Αδρακτάς και κα Διονυσία Αυγερινοπούλου, η Αντιπρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ηλείας κα Έλσα Κωστοπούλου, μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ε., αυτοδιοικητικά στελέχη και εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων από όλη την Ηλεία.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκε η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, οι επερχόμενες εκλογές α΄ και β΄ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης και η εκδήλωση – συνεστίαση κοπής Βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας και ΔΗΜ.Τ.Ο. Πύργου.

Η εκδήλωση – συνεστίαση κοπής Βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας και ΔΗΜ.Τ.Ο. Πύργου θα γίνει στο εστιατόριο Κίρκη στον Αγ. Γεώργιο Πύργου, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 20:00. Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα μιλήσει η Βουλευτής Ά Αθηνών Ν.Δ. και πρώην Υπουργός κα Όλγα Κεφαλογιάννη. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κος Νεκτάριος Φαρμάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος