FOLLOW US: facebook twitter

Ξεχωριστό γεγονός για ολόκληρη την Ηλεία

Ημερομηνία: 26-04-2023 | Συντάκτης:

Αποτελεί το 15ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης που θα γίνει την Παρασκευή 28-4 στην Κρέστενα

Κάλεσμα από το δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στους πολίτες να παραβρεθούν στην εκδήλωση που έχει καταστεί θεσμός

Ξεχωριστό γεγονός για την περιοχή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων αλλά και ολόκληρη την Ηλεία, αποτελεί η διεξαγωγή του 15ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης, που θα γίνει μετά από τρία χρόνια -λόγω του covid- την Παρασκευή 28 Απριλίου στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας Κρεστένων.

Συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης είναι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας και ο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Για τη διοργάνωση του 15ου Φεστιβάλ το οποίο έχει πλέον καταστεί θεσμός για τους μαθητές και τη νεολαία του Νομού Ηλείας, το μεσημέρι της Τετάρτης στο δημαρχείο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων έγινε σύσκεψη υπό τον δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο και τους διευθυντές σχολικών μονάδων της περιοχής, που θα έχουν ενεργή συμμετοχή στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Εκ μέρους των διευθυντών του ΓΕΛ και του Γυμνασίου Κρεστένων κ.κ. Βασιλικής Πετροπούλου και Γεωργίου Ασημακόπουλου αντίστοιχα, έγινε αναφορά στις οργανωτικές λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή του Φεστιβάλ που βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την εκπαίδευση και τον πολιτισμό.

Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων υπογράμμισε πως μετά την διακοπή για τρία χρόνια, επανέρχεται ένα ξεχωριστό γεγονός για να αγκαλιάσει και πάλι τις δημιουργίες των μαθητών της Ηλείας σε κάθε μορφή έκφρασης, στην μουσική, στον χορό, στην ζωγραφική, στο θέατρο, στην τεχνολογία στις κατασκευές κλπ.

Ο κ. Μπαλιούκος εξάλλου απεύθυνε κάλεσμα στους πολίτες του Νομού να παραβρεθούν στην εκδήλωση, προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά τις μαθητικές δημιουργίες.

Στο 15ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης θα συμμετέχουν σχολεία από ολόκληρη την Ηλεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot