FOLLOW US: facebook twitter

X. Χριστοδουλόπουλος: «Έθεσε το ζήτημα του περιφερειακού δρόμου της Αμαλιάδας ο Δήμαρχος Ήλιδας, κατά τη συνάντησή του με το Χρήστο Σταϊκούρα»

Ημερομηνία: 17-01-2024 | Συντάκτης:

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό κ. Νίκο Ταχιάο και υπηρεσιακούς παράγοντες της «Ολυμπίας Οδού» και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, είχε στον εργοτάξιο του Γερακίου ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, με αφορμή την αυτοψία του κυβερνητικού κλιμακίου στο νέο αυτοκινητόδρομο.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας, αφού ενημερώθηκε πλήρως για την πορεία του έργου το οποίο εντός ορίων του Δήμου Ήλιδας έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό περίπου 50%, εξέφρασε την ικανοποίησή του, ωστόσο, έθεσε σε όλους τους τόνους το πρόβλημα που υπάρχει με την είσοδο της Αμαλιάδας από το νέο αυτοκινητόδρομο, ελλείψει περιφερειακού δρόμου.

Η διαβεβαίωση του υπουργού για παράδοση του έργου το 2025, εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, βάζει σε προτεραιότητα τη δημιουργία περιφερειακού δρόμου, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο Ήλιδας.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ήλιδας σε ειδική συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες της εταιρείας ΤΕΡΝΑ στα γραφεία του εργοταξίου, συζήτησε όλες τις ενδεδειγμένες λύσεις, προκειμένου να γίνουν και οι κατάλληλες ενέργειες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia