FOLLOW US: facebook twitter

Βραβεύτηκε το «Μάνα γη»!

Ημερομηνία: 16-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Κοινωνία, Νέα

Μεγάλη διάκριση για την καινοτόμο νεοφυή επιχείρηση του Π. Χατζηλαζαρίδη  
από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, ΤΗΕ HELLENIC INITIATIVE

Από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, ΤΗΕ HELLENIC INITIATIVE βραβεύτηκε με το βραβείο Venture Impact Award που συνοδεύεται από 10.000€ ο νεαρός επιχειρηματίας από τον Πύργο Πάνος Χατζηλαζαρίδης, για το @manaGi.eu.

Το ManaGi, είναι μια καινοτόμα νεοφυής επιχείρηση, διακίνησης και εμπορίας συσκευασμένων ποιοτικών αγροτικών-κτηνοτροφικών προϊόντων, από παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας προς όλο τον Κόσμο. Κριτήρια της βράβευσης ήταν η φιλοσοφία, η καινοτομία, η δραστηριότητα, το όραμα, η επιτυχία, του «Μάνα Γη», που ταυτίζονται με αυτά της THI, και κυρίως οι προοπτικές για θέσεις εργασίας και ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων με έδρα την Ελλάδα.

Η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, ΤΗΕ HELLENIC INITIATIVE «η οποία λειτουργεί σαν επενδυτικό ταμείο-αμοιβαίο κεφάλαιο», δημιουργήθηκε το 2012 για να βοηθήσει την Ελλάδα, χρηματοδοτεί-επενδύει σε, επιχειρήσεις, επιστήμονες, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την αλληλεγγύη και πολλά άλλα.

Οι διαχειριστές του Μάνα γη σε ανάρτησή τους στα social media εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την βράβευσή τους και τονίζουν σχετικά με το βραβείο:

«Η ΘΗ αναγνωρίζει κερδοσκοπικούς φορείς που κινούν οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική ευημερία στην Ελλάδα. Γιορτάζουν έργα με ανθρώπινο, κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο, προωθώντας την καινοτομία και υγιή οικονομικά μοντέλα

Το όραμα της ManaGi είναι να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των Ελληνικών Προϊόντων F&B και των Παγκόσμιων αγορών. Η δέσμευσή μας για θετική αλλαγή ενισχύεται από αυτό το βραβείο. Είμαστε περήφανοι που ευθυγραμμίζουμε με το όραμα της ΘΗ για μια καλύτερη Ελλάδα. Αυτό το βραβείο δεν είναι απλά μια αναγνώριση του παρελθόντος μας, είναι μια υπόσχεση για ένα λαμπρότερο μέλλον. Με την υποστήριξη του ΘΗ, η ΜανάΓη είναι έτοιμη για νέα ύψη και αυξημένες συνεισφορές στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος