FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δήμος Ήλιδας υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα!

Ημερομηνία: 16-12-2023 | Συντάκτης:

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα

-Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την όμορφη εκδήλωση

Μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά, με φωτεινά χαμόγελα, συναισθήματα και καλή διάθεση, έγιναν μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Εκδήλωση που σηματοδότησε και την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο δήμο Ήλιδας.

Χρώματα, φως, λάμψη, μουσική και πολλές εγκάρδιες ευχές συνέθεσαν ένα ξεχωριστό απόγευμα.

Το 1ο SANTA RUN

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Amaliada Santa Run, με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων, οι οποίοι έβαλαν τα σκουφάκια του Άγιου Βασίλη και με σύμμαχο την καλή τους διάθεση και τις κόρνες τους περπάτησαν από την πλατεία Ανεμομύλου και μέσω του πεζόδρομου κατέληξαν στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της γιορτής.  

Λίγο πριν ανάψει το δένδρο τις ευχές του έδωσε ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Βασίλης Παπαδόπουλος ο οποίος μετέφερε και τα χρόνια πολλά και τις ευχές του Δημάρχου Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη για καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά και κάλεσε τους πολίτες να απολαύσουν τις εκδηλώσεις.

Στην συνέχεια τις ευχές τους έδωσαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας κ. Δημήτρης Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Φώτης Νικολόπουλος–  ο Σύλλογος είναι συνδιοργανωτής στις εκδηλώσεις- και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε αυτές τις γιορτές να μην είναι κανείς μόνος.

Λάμψη, χρώματα και μουσική!

Αμέσως μετά ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου. Τα δεκάδες λαμπιόνια σκόρπισαν λάμψη, ενώ την ίδια στιγμή τα βεγγαλικά στον ουρανό έκαναν τη νύχτα- μέρα και απέσπασαν τα βλέμματα.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική, με την συναυλία του συγκροτήματος Banda Morena και οι ‘φωνές’ του Χρήστου Αθανασόπουλου και της Εύης Αναστοπούλου ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στη Σκακιέρα. Όλοι θα πάρουν τα πινέλα τους και θα δημιουργήσουν δύο τοιχογραφίες με θέματα την αιμοδοσία και το bullying. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα εικαστικά εργαστήρια ‘Πινελιές- Πινελιές’, ‘Το Καλλιτεχνείο’ και το Τμήμα Ζωγραφικής Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος