FOLLOW US: facebook twitter

«Βόμβα» Αστέρα με τον «μάγο» Τζανέτο

Ημερομηνία: 05-08-2022 | Συντάκτης:

Ο Σάκης Τζανέτος, ο «El Mago» όπως είναι το προσωνύμιό του, ο πολυπρωταθλητής Τζανέτος, συμφώνησε με τον Αστέρα Αμαλιάδας και οι «βυσσινί» είναι ξεκάθαρο πλέον πως βάζουν πλώρη για ψηλά τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Ο αρχισκόρερ της περσινής περιόδου με 24 γκολ σε 23 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ηλείας και μπαράζ ανόδου, ο οποίος οδήγησε τον Πανηλειακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ένας επιτελικός μέσος που δημιουργεί και με την ίδια ευχέρεια σκοράρει, καθώς «μιλάει» στην μπάλα με την εκπληκτική τεχνική του κατάρτιση, θα ενισχύσει τον Αστέρα τη νέα σεζόν.

Ο «El Mago» είναι ικανός να αλλάξει τις ισορροπίες σε ένα παιχνίδι με ένα άγγιγμα της μπάλας, αλλά και σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα δίπλα σε ικανούς συμπαίκτες όπως αυτούς που θα έχει στον Αστέρα, με τις μεταγραφές που ήδη έχουν γίνει.

Ο αμαλιαδίτικος σύλλογος, με την μεταγραφή Τζανέτου «φωνάζει» πλέον πως θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, όπως αρμόζει άλλωστε στην ιστορία του Αστέρα και το αποδεικνύει στην πράξη…Μια τεράστια μεταγραφή για τον Αστέρα του Ερνέστο Λυμπέρη, που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες…

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος