FOLLOW US: facebook twitter

Βόλτες στους δρόμους της Ν. Φιγαλείας έκανε ο Άι Βασίλης!

Ημερομηνία: 04-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”79281″ img_size=”full”][vc_column_text]

Και Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής

 

Υπό τους ήχους μουσικών οργάνων και τριγώνων έκανε την επίσκεψή του στη Νέα Φιγαλεία ο Άι Βασίλης παραμονή Πρωτοχρονιάς. Μαθητές σχολείων της Νέας Φιγαλείας συνόδευσαν τον Άγιο Βασίλη κατά την διάρκεια της βόλτας του στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ενώ ο ίδιος μπήκε σε διάφορα καταστήματα και αφού χαιρέτησε τον κόσμο ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Η δράση ήταν μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιγαλείας.

Εν τω μεταξύ, τεράστια επιτυχία είχε η πρωτοχρονιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιγαλείας Ολυμπίας για τα παιδιά όλης της Δ.Ε Φιγαλείας και όχι μόνο αφού στο κάλεσμα του συλλόγου για διασκέδαση κεράσματα και δώρα από τον Άγιο Βασίλη απάντησαν πάνω από 250 πολίτες από τη Νέα Φιγαλεία και τα διπλανά χωριά.

Ασφυχτικά γεμάτο το κτήριο του συλλόγου ενώ ο κόσμος γέμισε μέχρι και τον κεντρικό δρόμο της κωμόπολης, κάτι που όπως αναφέρουν πηγές από το ΔΣ γίνεται πρώτη φορά στα χρονικά και είναι κάτι που τους δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουν την ενεργή δράση τους ως προς την τήρηση των εθίμων της περιοχής.

Δεκάδες παιδιά βρέθηκαν στην εκδήλωση, φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης υπό τους ήχους χορωδίας και ζωντανών οργάνων, αφού μετά την παράδοση των δώρων ακολούθησαν τα παραδοσιακά κάλαντα και γιορτινά τραγούδια υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Φώτη Παπαθεοδώρου ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να δώσε μια μουσική νότα στην εκδήλωση και το πέτυχε με τον καλύτερο τρόπο.

Φιγαλείαnews24[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1546534966433-28895284-d1ad-9″ include=”79282,79283,79284″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot