FOLLOW US: facebook twitter

38 μελλοντικοί επιστήμονες παιδιά πολύτεκνων οικογενειών – Βραβεύτηκαν από το Σύλλογο Πολυτέκνων Πύργου

Ημερομηνία: 04-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Τους νέους φοιτητές και μελλοντικούς επιστήμονες, παιδιά όλα πολύτεκνων οικογενειών, βράβευσε την Τετάρτη το απόγευμα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων, σε μια ωραία και συγκινητική εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο. Μια εκδήλωση πάντα ξεχωριστή κυρίως για τον συμβολισμό της καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγαλύτερες θυσίες κάνουν σήμερα οι πολύτεκνες οικογένειες για να σπουδάσουν τα παιδιά τους, συμβάλλοντας καθοριστικά στο δημογραφικό με τον αριθμό των μελών τους στην καταπολέμηση του τεράστιου προβλήματος της υπογεννητικότητας που αντιμετωπίζει η χώρα, σε μια Ελλάδα που συνεχώς ο πληθυσμός της γερνάει. Συνολικά βραβεύτηκαν φέτος 38 νέοι φοιτητές και σπουδαστές, με τιμητικά διπλώματα και παρατεταμένα χειροκροτήματα από τις οικογένειες τους και τους φίλους τους που παρέστησαν στην εκδήλωση βράβευσής τους.

Το καλωσόρισμα έγινε από την Πρόεδρο του εν λόγω Συλλόγου κα Μαργαρίτα Ηλιοπούλου, που συνεχάρη όλους τους νέους φοιτητές των Πολυτέκνων για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Στη συνέχεια ο Θεοφιλέστατος  Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα ευχόμενος στους νέους φοιτητές και σπουδαστές να έχουν μια λαμπρή πορεία και παράλληλα κάλεσε τους εκπροσώπους των τοπικών αρχόντων και φορέων να αναγνωρίσουν το σημνατικό ρόλο των πολυτέκνων που είναι οι στυλοβάτες της κοινωνίας με πράξεις, πολύτιμο πνευματικό κεφάλαιο για την πατρίδα μας.

Τέλος χαιρετισμό απεύθυνε ο Βουλευτής Ηλείας Γιάννης Κουτσούκος και ο Θόδωρος Βαλαγκούλης , ενώ εκ μέρους του προεδρείου του Συλλόγου διαβάστηκαν από τον π. Βασίλειο Λαγκαδινό τα ονόματα των επιτυχόντων στις ανώτατες και ανώτερες σχολές. Της τελετής βράβευσης προηγήθηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου που ευλόγησε ο Επίσκοπος Ωλένης. Πέρα από τους γονείς, παρέστησαν και αυτοδιοικητικοί παράγοντες, πολιτικά πρόσωπα και εκπρόσωποι φορέων της πόλης του Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος