FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Στο τελικό Κ18 της Ε.Σ.ΠΕ.Π. οι Παίδες του Κοροίβου

Ημερομηνία: 30-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Δευτέρα στην Αμαλιάδα ο τελικός κόντρα στην Καλαμάτα

Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Η ομάδα Παίδων του Κοροίβου, την οποία προπονεί ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, πήρε την πρόκριση για δεύτερη συνεχή χρονιά στον τελικό του Final-4 Κ18 της Ε.Σ.ΠΕ.Π., μετά τη νίκη στον ημιτελικό επί του Σπαρτιατικού με 3-0 σετ (τα σετ 25-14, 25-16, 26-24). Εκεί θα συναντήσει την ομάδα της Καλαμάτας και θα διεκδικήσει τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του πρωταθλητή Πελοποννήσου και ταυτόχρονα την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μια μεγάλη επιτυχία για την ακαδημία βόλεϊ του Κοροίβου, που πολλά χρόνια τώρα είναι κορυφαία στην Πελοπόννησο και έχει πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Ο τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 8μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας και η εφορία βόλεϊ του Κοροίβου καλεί τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν τους Παίδες του συλλόγου στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση του παμπελοποννησιακού πρωταθλήματος.

Κόροιβος (Γ. Σωτηρόπουλος): Διονυσόπουλος, Αβραμόπουλος, Θ. Σωτηρόπουλος, Γκρίλλας, Παναγούλης, Μαντάς, Δημησιάνος (λ), Σοφιανός, Ρουσσόπουλος, Καλλιοντζής, Παπαγεωργίου.

*Η εφορία βόλεϊ του Κοροίβου απευθύνει πολλά συγχαρητήρια στους Παίδες και στον προπονητή τους Γιώργο Σωτηρόπουλο για την πρόκριση στον τελικό και τους εύχονται καλή επιτυχία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος