FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Πρωταθλητές Πελοποννήσου ξανά οι Παίδες του Κοροίβου

Ημερομηνία: 04-04-2023 | Συντάκτης:

Οι Παίδες του Κοροίβου νίκησαν με 3-0 σετ την Καλαμάτα ’80 στο τελικό του Final-4 Κ18 της Ε.Σ.ΠΕ.Π., που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας στο Κλειστό της Ήλιδας και στέφθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά Πρωταθλητές Πελοποννήσου.

Παράλληλα, προκρίθηκαν στις 16 καλύτερες ομάδες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, με την τελική φάση να διεξάγεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (δύο όμιλοι Νότου και δύο Βορρά). Τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι που αποθέωσαν τους παίκτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τις απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων έκαναν ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Λυμπέρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. κ. Κανελλόπουλος και η Έφορος του Κοροίβου κα Μακαρώνη.

Η εφορία βόλεϊ του Κοροίβου ευχαριστεί την ομάδα της Καλαμάτας που δέχτηκε να διεξαχθεί ο τελικός στην Αμαλιάδα και τον κόσμο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε σε μια γιορτή του βόλεϊ!

Τα σετ: 25-18, 25-21, 25-20.

Κόροιβος (Γ. Σωτηρόπουλος): Αβραμόπουλος, Γκρίλλας, Σωτηρόπουλος, Διονυσόπουλος, Μαντάς, Παναγούλης, Δημησιάνος (λ). Αγωνίστηκαν και οι Σοφιανός, Παπαγεωργίου, Καλιοντζής, Ψυρίλος-Ρουσσόπουλος, Ζήσιμος.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Τετάρτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος