FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Από τον Κόροιβο στον Πανιώνιο ο Γκρίλλας

Ημερομηνία: 30-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Αμαλιαδίτης λίμπερο πήγε με υποσχετική από τον Κόροιβο
στην ομάδα της Ν. Σμύρνης, που συμμετέχει στην Pre League

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο 17χρονος ταλαντούχος λίμπερο του Κοροίβου και της Εθνικής Παίδων, Τάσος Γκρίλλας πήρε μεταγραφή με υποσχετική για το υπόλοιπο της σεζόν από τον Κόροιβο στον Πανιώνιο, που είναι ομάδα της Pre League (δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία). Ο Γκρίλλας το 2020 σε ηλικία 14 ετών είχε προαχθεί στην ανδρική ομάδα του Κοροίβου και από το 2021 είναι σταθερά μέλος των μικρών εθνικών ομάδων και μάλιστα υπήρξε ο βασικός λίμπερο της Εθνικής Παμπαίδων. 

Φέτος ανήκει ηλικιακά στην Εθνική Παίδων και συνεχίζει να φορά την φανέλα με το εθνόσημο. O νεαρός βολεϊμπολίστας τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε πάρει μεταγραφή με υποσχετική από τον Κόροιβο στον Α.Σ. Κέρκης Μαραθόκαμπου Σάμου, ωστόσο η νησιωτική ομάδα απέσυρε την συμμετοχή της από την Pre League. Τώρα, κατά την μεταγραφική περίοδο, μεταπήδησε στον Πανιώνιο, θέλοντας να παίξει βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο και να συνεχίσει να εξελίσσεται.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου: «Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης και το ανδρικό βόλεϊ καλωσορίζουν στο Σύλλογο τον διεθνή αθλητή με τις μικρές Εθνικές, Τάσο Γκρίλλα.

Ο Τάσος θα φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 11 και θα πλαισιώσει τον Θοδωρή Πλεμμένο στη θέση των λίμπερο στη μάχη της Pre League».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος