FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Α2: Τρίτος ο Κόροιβος στα πλέι-οφ

Ημερομηνία: 21-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Παρατάχθηκε με πέντε απουσίες και ηττήθηκε 3-0 σετ από τον πρωταθλητή Φλοίσβο, στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι-οφ

Tου Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Κόροιβος έδωσε το Σάββατο, στο Κλειστό της Ήλιδας, το τελευταίο παιχνίδι για τα πλέι-οφ της Α2 Εθνικής, κόντρα στον Φλοίσβο Π. Φαλήρου, που πήρε την πρωτιά στον όμιλο και την άνοδο στην Pre League, και ηττήθηκε με 3-0 σετ, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στα πλέι-οφ.

Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και συγκεκριμένα χωρίς τους Μαδούρα, Λυκούρεση, Μιχόπουλο, Παπαθεοδώρου και Γκρίλλα, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ενώ ήταν στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε ο βασικός πασαδόρος Γιάννης Λιβαθηνός. Οργανωτής του παιχνιδιού στην θέση του ήταν ο Σταύρος Παναγιωτάρας.

Για τους Αμαλιαδίτες ξεκίνησε βασικός κεντρικός ο 16χρονος Θοδωρής Σταυρόπουλος, δίπλα στον Σάκη Αναστασόπουλο, λόγω της απουσίας των βασικών Μαδούρα, Λυκούρεση, και λίμπερο ο 13χρονος Θανάσης Σωτηρόπουλος (γιος του συνεργάτη του Α. Γκρουμούσα στον πάγκο, Γιώργου Σωτηρόπουλου), ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής και οι επίσης νεαροί Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος. Παρά τις πολλές και βασικές απουσίες, ο Κόροιβος πάλεψε πολύ τα δύο πρώτα σετ και τα έχασε στις λεπτομέρειες με 25-23. Στο τρίτο σετ, το τεχνικό τιμ προέβη σε πολλές αλλαγές και ο Φλοίσβος το πήρε εύκολα με 25-18.

Ο Κόροιβος, λοιπόν, ολοκλήρωσε τη σεζόν με την 3η θέση στα πλέι-οφ και την νέα αγωνιστική περίοδο θα λάβει ξανά μέρος στην Α2 Εθνική. Ήταν μια καλή σεζόν για την ομάδα της Αμαλιάδας, που στόχευε να διεκδικήσει την άνοδο, τελείωσε με μια ήττα την κανονική περίοδο και στα πλέι-οφ της στοίχισε ο τραυματισμός του Γιάννη Μαδούρα. Αλλιώς, ίσως διεκδικούσε μέχρι τέλους την άνοδο στην Pre League.

Τα σετ: 23-25, 23-25, 18-25.

Κόροιβος (A. Γκρουμούσας): Φ. Παναγιωτάρας, Στ. Παναγιωτάρας, Κανάς, Κόζης, Αναστασόπουλος, Σταυρόπουλος, Σωτηρόπουλος (λ). Αγωνίστηκαν και οι Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος.


Α2 Εθνική/Πλέι-οφ

Τα αποτελέσματα

Κόροιβος-Φλοίσβος  0-3

(23-25, 23-25, 18-25)

Ιωνικός-Ολυμπιάδα  2-3

(25-23, 25-18, 21-25, 18-25, 9-15)


Η τελική βαθμολογία

(Σε 6 αγώνες)

Φλοίσβος 17-5  16

——————–

Ιωνικός Νικαίας 11-12  9

Κόροιβος  8-14  6

Ολυμπιάδα 11-16  5


Ο πρώην παίκτης του Κοροίβου και νυν του Φλοίσβου, Γιάννης Μαντέκας, με τον Ανδρέα Γκρουμούσα και τον Νίκο Καστανά, χαλάρωσαν με δείπνο στην Αμαλιάδα μετά το παιχνίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot