FOLLOW US: facebook twitter

Βοηθοί Περιφερειάρχη η Μαρία Μπίλια και ο Χρήστος Μπιλίρης

Ημερομηνία: 28-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Ορίστηκαν από τον Νεκτάριο Φαρμάκη στο πλαίσιο αποκέντρωση των αρμοδιοτήτων και αξιοποίησης των στελεχών

Μεγαλύτερη αποκέντρωση αρμοδιοτήτων, αλλά και αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού για την Περιφερειακή Αρχή, η οποία ενισχύεται στην άσκηση των καθηκόντων της με διεύρυνση των Εντεταλμένων Συμβούλων – Βοηθού Περιφερειάρχη, που αναλαμβάνουν συγκεκριμένους ρόλους και αρμοδιότητες.

Συγκεκριμένα, με νέα απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, που ήδη δημοσιεύτηκε  στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος B’ 5569/17.12.2020), ορίζονται εφτά εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ως Βοηθοί Περιφερειάρχη μεταξύ των οποίων και δυο Ηλείοι. Συγκεκριμένα η Μαρία Μπίλια αρμόδια για τις δράσεις συνεργασίας τη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με ευρωπαϊκές χώρες, και ο Χρήστος Μπιλίρης αρμόδιος για τον συντονισμό των παραγωγικών τάξεων και την συνεταιριστική αγροτική πολιτική στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Σε δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης, αναφέρει: «Πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά και στις δυνάμεις της παράταξής μας. Επιπλέον, ο τόπος μας χρειάζεται πολλή δουλειά και διαρκή προσπάθεια για να συναντηθεί με το μέλλον που του αξίζει. Και όλοι εμείς, όπως από την αρχή είχαμε πει, είμαστε παιδιά αυτού του τόπου και άνθρωποι με διάθεση να εργαστούμε γι’ αυτόν. Είναι βέβαιο λοιπόν ότι υπάρχει χώρος και ρόλος για όλους. Είναι βέβαιο πως το καλύτερο αποτέλεσμα είναι αυτό που προκύπτει από την προσπάθεια των πολλών και όχι των λίγων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος