FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Επιτυχής η διεξαγωγή της διημερίδας με θέμα «Αθλητισμός στην εποχή της πανδημίας»

Ημερομηνία: 28-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επιτυχημένη ήταν η διεξαγωγή της πολύ ενδιαφέρουσας διαδικτυακής διημερίδας από το τμήμα μπάσκετ του Κοροίβου, με θέμα “Αθλητισμός στην εποχή της πανδημίας”, που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο.
Ο Κόροιβος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τους καταξιωμένους επιστήμονες που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή του και συμμετείχαν στη διημερίδα.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή διημερίδα που διοργάνωσε η ομάδα μας με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις 26 & 27 Δεκεμβρίου, με θέμα “Αθλητισμός στην εποχή της πανδημίας”.
Σε μια δύσκολη αλλά και πρωτόγνωρη στιγμή για τον αθλητισμό ο ΑΣΑ Κόροιβος απευθύνθηκε σε καταξιωμένους στο χώρο τους επιστήμονες και τους ευχαριστεί θερμά που με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση βοήθησαν να απαντηθούν κρίσιμα ερωτήματα για τον αθλητισμό μέσα στην πανδημία.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε,
-τον κο Ιωάννη Τριανταφυλλόπουλο καθηγητή Ορθοπεδικής και Διευθυντή Ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Υγεία
-τον κο Νίκο Γεωργιάδη Σύμβουλο Αθλητικού, Ακαδημαϊκού & Επαγγελματικού προσανατολισμού, Διδάκτορα University of Illinois Chicago
-τον κο Γιαννακόπουλο Νίκο Διαιτολόγο- Διατροφολόγο
Ευχαριστούμε τους προπονητές καλαθοσφαίρισης
-Νίκο Παπανικολόπουλο προπονητή ΚΑΕ Λάρισας Α1 Basket League
-Χάρη Μαρκόπουλο πρ. προπονητή ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ, και μέλος του προπονητικού team Ducks Beijing ΚΙΝΑ
– τον Κώστα Παπαδόπουλο Ομοσπονδικό προπονητή Εθνικής Παίδων μπάσκετ
-τον Δρ. Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο Ομοσπονδικό προπονητή, Υπεύθυνο Αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης
-τον κο Κώστα Δελέγκο Head coach της ανδρικής ομάδας μπάσκετ ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
-τον κο Γιώργο Λεβεντούρη υπεύθυνο ακαδημιών & Υποδομών του ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ, βοηθός προνητή στην ανδρική ομάδα μπάσκετ ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Ευχαριστούμε τον καλαθοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας μας Βαγγέλη Τζόλο.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον κο Βασίλη Σκουντή, κορυφαίο Δημοσιογράφο Αθλητικού ρεπορτάζ στην Ελλάδα, που με τις γνώσεις & την εμπειρία του βοήθησε στην επιτυχία της διημερίδας.
Κλείνοντας, ευχαριστούμε θερμά την δημοσιογράφο Μαρία Καραμπάτση και τον δημοσιογράφο Μπάμπη Πλάγο για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Καλή Χρονιά με ΥΓΕΙΑ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος