FOLLOW US: facebook twitter

Β΄ Κατηγορία: Άλμα παραμονής το Κάστρο

Ημερομηνία: 25-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Κάστρου νίκησε χθες 2-0 τον Ηλειακό Βαρθολομιού στον πρώτο αγώνα των πλέι-άουτ της Β΄ JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ Κατηγορίας και είναι πλέον πολύ κοντά στην παραμονή. Κι αυτό διότι θέλει ένα βαθμό στα δύο παιχνίδια που θα γίνουν (αν χρειαστεί και τρίτο ματς), ενώ ο Ηλειακός θέλει 5 βαθμούς, δηλαδή δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Χθες, η ομάδα του Σταύρου Νάστου σκόραρε στο 35΄ με τον Κώστα Πανταζή με πλασέ μέσα από την περιοχή κι ενώ νωρίτερα ο Ηλειακός είχε δοκάρι με τον Ζέζα. Το 2-0 πέτυχε στο 75΄ η «χρυσή αλλαγή», ο Παναγιώτης Αγραπίδης (φωτό) με πλασέ, ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα.

Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 5μ.μ., στο Βαρθολομιό.

Ξεκινούν το Σαββατοκύριακο τα πλέι-οφ

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ της Β΄ JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ Κατηγορίας μεταξύ Α.Ο. Μακρισίων, Διγενή Χαριάς, Θύελλας Καρδαμά και Πέλοπα Πύργου, με την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής εκ των 6 συνολικά.

Το Σάββατο στις 5μ.μ.  θα διεξαχθεί ο αγώνας Πέλοπας-Διγενής Χαριάς  και την Κυριακή την ίδια ώρα το ματς Α.Ο. Μακρισίων-Θύελλα Καρδαμά. Η 2η αγωνιστική έχει οριστεί για την Τετάρτη του Πάσχα, 8 Μαΐου, με τους αγώνες Θύελλα Καρδαμά-Πέλοπας και Διγενής Α.Ο. Μακρισίων.

Θυμίζουμε πως μέσω των πλέι-οφ θα ανέλθει στην Α΄ Κατηγορία ο πρώτος της τελικής κατάταξης και ο δεύτερος αν ο Ξενοφών πάρει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Η βαθμολογία των πλέι-οφ

Α.Ο. Μακρισίων 5

Διγενής Χαριάς 1

Θύελλα Καρδαμά 0

Πέλοπας 0

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia