FOLLOW US: facebook twitter

Αθλητές Σωματείων του Κλειστού Γυμναστηρίου χθες στο Δήμαρχο Πύργου: Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του Κλειστού

Ημερομηνία: 19-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Αθλητές σωματείων που προπονούνται καθημερινά στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου μετά τις δυσμενείς εξελίξεις με το κλείσιμο του γυμναστηρίου επισκέφθηκαν χθες το Λάτσειο προκειμένου να ενημερωθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για τις ενέργειες που έχουν γίνει για την αποκατάσταση της ζημιάς στην οροφή. Στη διάρκεια της συνάντησης, τονίστηκε ότι υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο για την επιδιόρθωση της στέγης, χωρίς ωστόσο να δοθούν χρονοδιαγράμματα για το πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες και το Κλειστό θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά…

Παρουσία του Δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, τους ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παντελής Αθανασόπουλος αλλά και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Άγγελος Τσίκας και ο υπεύθυνος υπάλληλος του Κλειστού Κώστας Σκαρτσιάρης.

Όπως τόνισε ο κ. Λιατσής για τα προβλήματα των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου από πολύ παλιά έχει δείξει μεγάλη ευαισθησία. «Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν συμπολίτες μου που να ασχολούνται με τον αθλητισμό και σε βάθος χρόνου να παρακολουθούν την εξέλιξη και λειτουργία αυτών των εγκαταστάσεων και να μην επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον μου. Το κολυμβητήριο είναι δεδομένο ότι θα λειτουργήσει αφού όλοι έχουν δει ότι ο αρμόδιος Υπουργός κ. Βασιλειάδης και εγώ υπογράψαμε την σχετική προγραμματική σύμβαση. Για το κλειστό γυμναστήριο υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο για την επιδιόρθωση της στέγης.

Τέλος  η πεποίθησή μου είναι ότι πρέπει  το κλειστό γυμναστήριο να καλύπτει την δράση εκατοντάδων αθλητών που ανήκον σε πολλούς συλλόγους και διάφορα αθλήματα παρά να καλύπτει τις ανάγκες ενός μεγάλου αθλητικού σωματείου».

Με τη σειρά του, ο κ. Αθανασόπουλος επισήμανε ότι καθημερινά μαζί με τους συνεργάτες του, πράττουν ότι θεωρούν πιο σωστό για την συντήρηση των επιβαρυμένων από το χρόνο αθλητικών εγκαταστάσεων και δεν τον ενοχλούν τα άσχημα σχόλια αυτών που όπως είπε δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό.

«Από την μεριά μας θα προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο και πιστεύουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος