FOLLOW US: facebook twitter

Τζαβαρακατρανέμια

Ημερομηνία: 18-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Με τον πιο ηχηρό τρόπο εκφράστηκε η συσσωρευμένη δυσαρέσκεια του Κώστα Τζαβάρα προς τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ζητήματα που αφορούν την Ηλεία, ιδιαίτερα το Πάτρα-Πύργος και τα πανεπιστημιακά τμήματα.

Ο Ηλείος βουλευτής της ΝΔ προέβη σε απανωτές παρεμβάσεις –κοινοβουλευτικές και μη- ζητώντας απαντήσεις που ποτέ δεν έλαβε.

Κι αν για την Πατρών-Πύργου υπάρχει ένα διακηρυγμένο χρονοδιάγραμμα και απλά περιμένουμε τη γραφειοκρατική ολοκλήρωση, για τον αποκλεισμό της Ηλείας από τον ακαδημαϊκό χάρτη δεν υπάρχει τίποτα που να περιμένουμε.

Σεβόμενος τον κόσμο που τον ψήφισε, ο Κώστας Τζαβάρας δεν κατέφυγε στον λαϊκισμό της παραίτησης, αλλά προανήγγειλε την αποχώρησή του από την πολιτική, αν δεν αλλάξει κάτι, διότι δεν γίνεται κάποιος να ξαναζητήσει την ψήφο των πολιτών αν δεν έχει επιλύσει τα θεμελιώδη προβλήματά του.

Η βόμβα που έριξε, πάντως, ταρακούνησε την κοινοβουλευτική ομάδα και την κυβέρνηση, αυξάνοντας την πίεση για επανεξέταση αποφάσεων.

Μην εκπλαγείτε αν δείτε να αλλάζουν τα δεδομένα μετά από αυτήν την ενέργεια, η οποία ήταν ο πρώτος κρίκος στην αλυσίδα παρεμβάσεων που θα επακολουθήσουν.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 18/05/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος