FOLLOW US: facebook twitter

“Τζάμπολ Αγάπης” για τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ και του 3ου ΓΕΛ Πύργου

Ημερομηνία: 14-03-2022 | Συντάκτης:

Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου


Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη μικρή αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου Πύργου “Γ. Βασιλακόπουλος”, όπου τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Πύργου και του 3ου ΓΕΛ της πόλης, προπονήθηκαν μαζί με τον εμπνευστή του “Τζάμπολ Αγάπης”, Γιάννη Τσουμπρή που ήρθε από τον Πειραιά και τον γυμναστή Γιάννη Νικολαΐδη.

Πρόκειται για τη 2η δράση του προγράμματος διδασκαλίας ΣυνΕκπαίδευσης «Ελλάδα Άνοιξη 2022», που είχε την στήριξη του Δήμου Πύργου και που στόχο έχει την θεσμοθέτηση της σημαντικής αυτής δράσης από τα παιδιά του δήμου.

Οι μαθητές των δυο σχολείων, έζησαν ένα μοναδικό πρωινό, παίζοντας μπάσκετ και διασκεδάζοντας. Μαζί τους, ήταν η Διευθύντρια του ΕΕΕΚ Αγγελική Πετρόγιαννη με εκπαιδευτικούς του σχολείου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, ο εντεταλμένοςΣύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος, η πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Αγαθή Ρηγοπούλου, ο Διευθυντής του ΚΔΑΠ Διάπλασις Παναγιώτης Βασιλείου, εκπαιδευτικοί και γυμναστές.

Όλοι μαζί, προπονήθηκαν και προσέφεραν στιγμές ενθουσιασμού και χαράς σε όλους τους μαθητές και κυρίως σε αυτούς του ειδικού σχολείου που απόλαυσαν μια ξεχωριστή ημέρα άθλησης.


Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος