FOLLOW US: facebook twitter

Τσιλιβή-ΠΑΟ Βάρδας 0-1: Τρίποντο παραμονής…

Ημερομηνία: 24-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Με γκολ του Λαθύρη ο ΠΑΟΒ πέρασε από την Ζάκυνθο και είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσει την συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική

Ο ΠΑΟ Βάρδας επέστρεψε με το τρίποντο της νίκης από την Ζάκυνθο καθώς επικράτησε χθες 1-0 του Α.Ο. Τσιλιβή με γκολ του Λαθύρη στο 6ο λεπτό. Μια νίκη που φέρνει την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς πολύ κοντά στην παραμονή στη Γ΄ Eθνική με 17 βαθμούς κι ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές και έχει δύο ματς ακόμα να δώσει (με Παναιγιάλειο και Ναυπακτιακό εκτός), αφού έχει να κάνει και το ρεπό. Μια «πύρρειος» νίκη για τους «ταύρους» αφού αποχώρησαν τραυματίες ο Νικολόπουλος στο 31΄ και ο Μωραΐτης στο 48΄.

Ο ΠΑΟΒ, που ήταν εμφανώς ανώτερος στο α΄ ημίχρονο, μπήκε δυνατά στο ματς και στο 6ο λεπτό ο Βαγγέλης Λαθύρης, μια σπουδαία μεταγραφή για την ηλειακή ομάδα, σκόραρε στην αντεπίθεση, γράφοντας το 0-1. Ήταν το πέμπτο γκολ του Λαθύρη στον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κι έχει πάρει από το χέρι τη Βάρδα και την οδηγεί στην παραμονή! Στο α΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΒ συνέχισε να υπερέχει. Στο 18΄ ο Λαθύρης μπήκε από δεξιά, σούταρε αλλά ο Φαραός απέκρουσε σωτήρια! Ένα λεπτό μετά και πάλι ο ΠΑΟΒ βρέθηκε κοντά στο γκολ όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Π. Πολίτης εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Φαραού. Στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου ο Τσιρίκος έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Λαθύρη, ο οποίος σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ του Α.Ο. Τσιλιβή.

 Οι παίκτες του ΠΑΟΒ, περιχαρείς, στο καράβι της επιστροφής από τη Ζάκυνθο.

Κράτησε το 0-1

Στο β΄ μέρος μπορεί οι Ζακυνθινοί να είχαν την εδαφική υπεροχή αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα την ηλειακή ομάδα, που έκλεισε καλά τους διαδρόμους και προσπάθησε να απειλήσει στην κόντρα και να καθαρίσει το ματς. Στο 53΄ ο Μικελάτος έβγαλε από τα δεξιά τον Λαθύρη, ο οποίος σούταρε και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσεκούρα. Η ηλειακή ομάδα είχε άλλη μια καλή φάση στο β΄ μέρος με τον Πολίτη και στο 89΄ το Τσιλιβή έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Τζανάρης από αριστερά έβγαλε τη σέντρα, ο Σαμπανέι έστρωσε την μπάλα στον Μαλαφούρη που σούταρε και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Τσεκούρα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα και ο ΠΑΟΒ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Καλύτεροι από τους «πράσινους» οι Λαθύρης, Γ. Πολίτης, Λιόσης, Μάρκο και Μπακατσέλος χωρίς να υστερήσει κανείς.

Τσιλιβή: Φαραός, Μπατσής (69′ Ζουπάνος), Τσίνα, Μούστα (31′ λ.τρ. Μπακάμης), Χαλκιόπουλος, Δρόσος (84′ Παναγιωτόπουλος), Σέλληνας, Παπαδάκης (46′ Τζανάρη), Μαρούδας Μ, Σαμπανέϊ, Μαλαφούρης Δ.

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Λιόσης, Π. Πολίτης, Νικολόπουλος (31′ λ.τρ. Θεοδωρόπουλος-58΄ Γκεβόρι), Μάρκο, Γ. Πολίτης, Φερεκίδης (57′ Σ. Μικελάτος), Δ. Μικελάτος, Μωραΐτης (48′ λ.τρ. Τσιρίκος), Λαθύρης, Μπακατσέλος.

Φωτογραφία από τον αγώνα από το imerazante.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος