FOLLOW US: facebook twitter

Αίας-Ναυπακτιακός 0-0: Πολύτιμος βαθμός-Σοβαροί τραυματισμοί Μπαρδούση, Δρακόπουλου

Ημερομηνία: 24-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στη Γαστούνη με αντίπαλο τον ισχυρό Ναυπακτιακό και αυτός ο βαθμός ίσως φανεί… χρυσάφι στο φινάλε του πρωταθλήματος. Μπορεί η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου, που παρατάχθηκε χωρίς τον αρχισκόρερ Ηλία Κουλούρη (τραυματίας), να παρέμεινε στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού σε ισοβαθμία με Αχαϊκή και Εθνικό Σκουλικάδου (στους 13 βαθμούς), αλλά έχει βατό πρόγραμμα στο φινάλε του πρωταθλήματος με δύο ματς εντός (Θύελλα και Πάμισο) κι ένα εκτός (Παλληξουριακό). Ως εκ τούτου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο χέρι τους την παραμονή στη Γ΄ Εθνική.

Το ματς είχε λίγες καλές φάσεις και σημαδεύτηκε από δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Ο Άγγελος Μπαρδούσης στο ημίωρο του αγώνα υπέστη κάταγμα κλείδας και στο 80΄ χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι ο γκολκίπερ του Ναυπακτιακού, Δρακόπουλος και διεκομίστη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Το α΄ ημίχρονο είχε πολύ λίγες φάσεις και πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών. Στο 28΄ ένα σουτ του Εσκουρέδο από καλή θέση έφυγε άουτ και λίγα λεπτά μετά ο Μπαρδούσης χτύπησε σοβαρά στο αριστερό χέρι και αντικαταστάθηκε εσπευσμένα από τον Παπαχριστόπουλο. Ο έμπειρος αμυντικός του Αίαντα διεκομίστη στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας καθώς η ακτινογραφία έδειξε κάταγμα κλείδας και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Στο 40΄ το σουτ του Γκέτσι υπό πίεση αριστερά μέσα στην περιοχή δεν βρήκε στόχο και στο 45΄ μια κεφαλιά του Γεωργιόπουλου από σέντρα του Δούλου κατέληξε στην αγκαλιά του Δρακόπουλου.

Στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου προκλήθηκε ένταση τόσο μεταξύ των παικτών στον αγωνιστικό χώρο όσο και στους πάγκους των δύο ομάδων, με τον Ναυπακτιακό να ζητά δεύτερη κίτρινη στον Βατσή.

Ο Αντωνόπουλος κατέβασε ρολά!

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49΄ ο Ματέο Κράσι σούταρε δυνατά μέσα στην περιοχή και ο Αντωνόπουλος προέβη σε εντυπωσιακή απόκρουση και κράτησε το 0-0. Στο 50΄ το σουτ του Γεωργιόπουλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 67΄ εξαιρετικό απευθείας φάουλ του Εσκουρέδο απέκρουσε πολύ δύσκολα στο δεξί «παραθυράκι» ο Ανδρέας Αντωνόπουλος.

Στο 80΄ ο γκολκίπερ του Ναυπακτιακού, Θανάσης Δρακόπουλος, συγκρούστηκε με τον Βλαχόπουλο και χτύπησε στο κεφάλι. Έχασε τις αισθήσεις του, του γύρισε η γλώσσα, ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος την επανέφερε, αλλά ο παίκτης ζαλιζόταν πολύ, αντικαταστάθηκε άμεσα και ήρθε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο του Πύργου. Στα εναπομείναντα λεπτά χρέη γκολκίπερ εκτέλεσε ο στόπερ Νικολακόπουλος, καθώς ο Κουρμπανάς είχε κάνει και τις 5 αλλαγές.

Στο 88΄ δυνατό σουτ Εσκουρέδο μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ και στο 89΄ είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τον Ναυπακτιακό, όταν ο Παπανδρέου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αντωνόπουλο και πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Κορυφαίος από την ηλειακή ομάδα ο γκολκίπερ Ανδρέας Αντωνόπουλος, που σε δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του με εντυπωσιακές αποκρούσεις. Πολύ καλοί και οι Δούλος, Βατσής, Γκρίλλας, Τσακοπιάκος, Παπαχριστόπουλος χωρίς να υστερήσει κανείς.

Αίας: Αντωνόπουλος, Βατσής, Μπαρδούσης (28΄ λ.τρ. Παπαχριστόπουλος), Βασιλικόπουλος, Παρασκευόπουλος, Τσακοπιάκος, Δούλος, Γκρίλλας, Καλογερόπουλος (76΄ Βράπι), Σταθάτος, Γεωργιόπουλος (76΄ Βλαχόπουλος).

Ναυπακτιακός: Δρακόπουλος, Καπίας, Καζανάς, Εσκουρέδο, Θεοχάρης (7΄ λ.τρ. Νικολακόπουλος), Σταυρόπουλος, Καλαμπόκας (58΄ Μπατσής), Αρώνης (72΄ Παπανδρέου), Νάκα, Γκέτσι (72΄ Κονίδας), Κράσι (72΄ Γκάτσης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος