FOLLOW US: facebook twitter

Τρίτη θητεία για το Χρ. Βαλιανάτο στην προεδρία της Ο.Π Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 26-04-2024 | Συντάκτης:

Επανεκλογή μετά τις αρχαιρεσίες στο Συνεταιρισμό

-Κάλεσμα σε όλους τους αγρότες να στηρίξουν την Ομάδα και να διεκδικήσουν από κοινού

Ανανέωσε τη θητεία του για τρίτη φορά ο Χρήστος Βαλιανάτος, στην προεδρία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φρούτων και Λαχανικών, σιτηρών, ελαιολάδου Αμαλιάδας- Νομού Ηλείας «Εύφορη Γη»-Ομάδα Παραγωγών.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης και τα μέλη του Συνεταιρισμού επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Χρήστου Βαλιανάτου, εκλέγοντάς τον πρόεδρο για τρίτη συνεχόμενη θητεία, που έχει τετραετή διάρκεια.

Το νέο Δ.Σ.

Στις εκλογές έλαβαν μέρος 54 μέλη και η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Χρήστος Βαλιανάτος

Αντιπρόεδρος: Σωτήρης Κακαλέτρης

Γραμματέας: Γιώργος Αχαμνός

Ταμίας: Αθανάσιος Ανδριόπουλος

Μέλος: Παναγιώτης Νάνος

Για το Εποπτικό Συμβούλιο, πρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Λαγκαδινός, αναπληρωτής πρόεδρος, ο Αντώνης Παπαδόπουλος και μέλος ο Ηλίας Βλασσόπουλος.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου τα μέλη μας και θέλω να γνωρίζουν ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για να μπορέσει ο αγροτικός κόσμος να έχει αυτά που δικαιωματικά του ανήκουν ώστε ο πρωτογενής τομέας να καταστεί δυνατός και υγιής» δήλωσε στην «Πρωινή» ο κ. Βαλιανάτος και συμπλήρωσε:

«Έχουμε μάθει στα δύσκολα, πρέπει όμως να γνωρίζουν ο αγρότες ότι η Ομάδα Παραγωγών είναι δυνατή και θα γίνει ακόμη πιο δυνατή εάν συσπειρωθούν και άλλα μέλη κοντά της. Μέλημά μας είναι η διασφάλιση των συμφερόντων των αγροτών, η αύξηση του εισοδήματός τους και η ενδυνάμωση του αγροτικού τομέα, με ανταγωνιστικά αγροτικά προϊόντα. Άλλωστε, η Ηλειακή γη πληροί όλες τις προϋποθέσεις σε αυτή την κατεύθυνση και είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε ζωντανή την παραγωγή. Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά τους αγρότες, που αν και έχουν εργασίες στα χωράφια, συμμετείχαν στις εκλογές και τους καλώ όλους να στηρίξουν την Ομάδα Παραγωγών».

Μαρία Καραμπάτση


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος