FOLLOW US: facebook twitter

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή του Βαρθολομιού

Ημερομηνία: 01-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Ηλεία, Κοινωνία, Νέα

Μίνι φυτεία και 11 κιλά χασίς

Μίνι φυτεία με 30 δενδρύλια αλλά και 11 περίπου κιλά χασίς, ήταν η «σοδειά» των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, σε έρευνα που έγινε στην ευρύτερη περιοχή του Βαρθολομιού χθες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μια μικρή φυτεία φετινής εσοδείας και μια ακόμα παλιότερη, καθώς και έντεκα κιλά χασίς, σε μια υπόθεση με τρεις εμπλεκόμενους από την περιοχή που συνελήφθησαν. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, εντόπισαν σε αγροτική έκταση στην περιοχή Καλύβια 30 δενδρύλλια χασίς.

Σε κοντινή απόσταση εντόπισαν ακόμα υπολείμματα φυτείας με 83 δενδρύλλια που φαίνονταν παλιότερης καλλιέργειας και ήταν εγκαταλελειμμένα. Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι ενός 60χρονου που φέρεται να ήταν ο υπεύθυνος της φυτείας εντόπισαν ακόμα περίπου 10 κιλά χασίς. Οι κατ’ οίκον έρευνες συνεχίστηκαν σε δύο ακόμα σπίτια ενός 57χρονου σε περιοχή του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και ενός 60χρονου στο Βαρθολομιό.

Εκεί εντοπίστηκαν στον πρώτο ποσότητα ενός κιλού χασίς και στον δεύτερο μικροποσότητα 15 γραμμαρίων. Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελέως Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος