FOLLOW US: facebook twitter

Τραγικός θάνατος 32χρονου από ηλεκτροπληξία στην Αμαλιάδα!

Ημερομηνία: 27-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα

Ντύθηκε στα μαύρα η συνοικία Παπακαύκα

Νεκρός ο ς Κων/νος Καραγκιόζης, πατέρας δύο παιδιών που κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης πέφτοντας σε λάκκο με νερό δίπλα από το σπίτι του

Ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης  ζήτησε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης

Η συνοικία των τσιγγάνων του  Παπακαυκά Αμαλιάδας , θρηνεί από χθες το μεσημέρι, για τον  άδικο και τραγικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου, οικογενειάρχη και πατέρα δύο παιδιών, του 32χρονου Ντίνου Καραγκιόζη, όταν εντελώς ξαφνικά κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης!  Η μοίρα επιφύλασσε στον νεαρό άνδρα ένα τραγικό τέλος που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπου νους!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο άτυχος άνδρας κι ενώ βρισκόταν κοντά στο σπίτι του, φέρεται να γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει σε λάκκο εργασιών αποχέτευσης, γεμάτο νερό, στον οποίο φαίνεται ότι υπήρχαν γυμνά  καλώδια ρεύματος, με τα οποία ήρθε σε επαφή και από την ηλεκτροπληξία έχασε τις αισθήσεις του.

Τον άτυχο άνδρα μετέφεραν σοκαρισμένοι οι οικείοι του στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όμως δυστυχώς ήταν αργά, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του που ήταν ακαριαίος. Στο άκουσμα της είδησης, οι συγγενείς και οι φίλοι του που είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο, ξέσπασαν σε οδυρμούς αφού δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, μέσα σε μια στιγμή! Η συνοικία Παπακαυκά ντύθηκε στα μαύρα, θρηνώντας ένα δικό τους παιδί, ένα παλικάρι που αφήνει πίσω του δύο παιδάκια και όλοι είναι απαρηγόρητοι!

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Ήλιδας ήδη διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το τραγικό συμβάν και για το αν προκύπτουν ευθύνες σε κάποια υπηρεσία ή εργολαβία διερευνώντας πως βρέθηκαν γυμνά καλώδια σε ένα λάκκο που είχε πλημμυρίσει από τη βροχή και προφανώς δεν ήταν ορατά.

Ο δήμαρχος Ήλιδας, Γιάννης Λυμπέρης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του εκλιπόντος και τόνισε ότι θα ζητήσει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως οι συνθήκες του τραγικού αυτού περιστατικού.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το θάνατο του συμπολίτη μας, συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στα μικρά παιδάκια του.
Θα περιμένουμε τη νεκροψία-νεκροτομή για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου και θα ζητήσουμε από τους αρμόδιους φορείς και τη Δικαιοσύνη να διαλευκάνει την αιτία του συμβάντος. Αυτή τη στιγμή προέχει η συμπαράσταση στην οικογένεια. Εκφράζω για άλλη μία φορά την θλίψη μου, γιατί χάθηκε ένας νέος άνθρωπος».  ( μικρη φωτο λυμπερη στη δηλωσή του).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia