FOLLOW US: facebook twitter

Τροφή και νερό για τα αδέσποτα: Τοποθετήθηκαν οι ταΐστρες στον Πύργο

Ημερομηνία: 16-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Σε σχετική φωτό επί τω έργω, κι ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύργου Βασίλης Φάμελος που συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια.

Η τοποθέτηση ταϊστρών και ποτιστρών στο Δήμο Πύργου για την παροχή τροφής και νερού στα αδέσποτα ζώα, αποτελεί γεγονός καθώς ήδη εχουν τοποθετηθεί σε δεκάδες σημεία στην πόλη του Πύργου αλλά και σε πολλά άλλα στις κοινότητες του δήμου.

Η υπεύθυνη του Δήμου Πύργου κ. Ασπασία Χριστοπούλου-Πισιμάνη (που στο διάστημα της παρουσίας της στο πόστο επιτελεί σημαντικό και πολύ ουσιαστικό έργο στο θέμα αυτό, όχι μόνο για σίτιση, αλλά και για γενικότερη φροντίδα, στείρωση τους και αποπαρασίτωση τους, ή και περισυλλογή σε απαιτούμενες περιπτώσεις), σε συνεργασία με το συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Κοινότητας Πύργου και την διεύθυνση Προγραμματισμού του Δήμου, προχωρούν πλέον στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού προγράμματος.

Αρωγοί στην προσπάθεια τους, θα είναι μέλη των Φιλοζωικών Οργανώσεων της πόλης και της περιοχής, τα οποία θα παραλαμβάνουν τροφή και νερό από το Δήμο και θα εφοδιάζουν τις ποτίστρες και τις ταΐστρες.

Θα πρέπει να σημειωθεί, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Κοινότητας Πύργου Βασίλης Φάμελος, ότι η Δημοτική Αστυνομία στη διάρκεια των περιπολιών της θα ελέγχει τα σημεία προκειμένου να αποφευχθούν δολιοφθορές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος