FOLLOW US: facebook twitter

Τοποθέτηση απινιδωτών σε σχολεία Δήμων από τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 01-06-2022 | Συντάκτης:

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022, ο Ιατρικός Σύλλογος  Αμαλιάδας για το πρόγραμμα τοποθέτησης απινιδωτών  σε σχολεία των Δήμων της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου,  παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον Ιατρικό Σύλλογο και ιδιαίτερα τον Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της ΠΔΕ, Γιώργο Τελώνη, για την απόφασή του να προσφέρει την αντιμισθία του για την αγορά των απινιδωτών. «Είναι μια πράξη που συνδέει το πρώτο και πιο σημαντικότερο αγαθό που είναι η υγεία μας με τον  αλτρουϊσμό και την ανιδιοτέλεια» τόνισε ο κ. Φαρμάκης.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και νιώθω πραγματικά υπερήφανος που συμβάλω και εγώ σε αυτό, μπορεί με αυτή την κίνηση να εξελιχθεί σε πυλώνα συμπαράστασης στην ανθρώπινη ζωή. Και να αποτελέσει ένα ζωντανό υπόδειγμα έμπρακτης και σωτήριας προσφοράς στον Πολίτη, δείχνοντας και σε άλλες Περιφέρειες τον δρόμο» ανέφερε από την πλευρά του μεταξύ άλλων ο κ. Τελώνης, ο οποίος για την προσφορά του βραβεύτηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «AMALIAS» παρευρέθηκαν ακόμη οι Δήμαρχοι Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μαρία Μπίλια,  καθώς επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος και ο Χρήστος Μπιλίρης Βοηθός Περιφερειάρχη αρμόδιος σε θέματα  συντονισμού των παραγωγικών τάξεων και συνεταιριστικής αγροτικής πολιτικής στις ομάδες παραγωγών για την Π.Ε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος