FOLLOW US: facebook twitter

Τοπικό ποδόσφαιρο: Όλο το πρόγραμμα στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου

Ημερομηνία: 13-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Ηλείας ανάρτησε το πρόγραμμα των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες, που θα ισχύσει μετά την διακοπή. Στην Α1 DUOMO-MONK η επανέναρξη θα γίνει με τα ματς της 2ης αγωνιστικής του β΄ γύρου (9η αγωνιστική), το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου. Για τον 1ο Όμιλο είναι τα ματς Κεραυνός-Ξενοφών στις 22/1 και Πελόπιο-Θύελλα, Ολυμπιάδα-Πανηλειακός και Πέλοπας-Αλφειός στις 23/1. Και για τον 2ο Όμιλο οι αγώνες Αστέρας-Δόξα Ν.Μ. και Νίκη Τραγανού-Ηλειακός Βαρθολομιού στις 22/1 και Ολυμπιακός Σαβαλίων-Δάφνη Ανδραβίδας στις 23/1.

Η 1η αγωνιστική του β΄ γύρου θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 5-6 Φεβρουαρίου και αφού θα έχει προηγηθεί η 2η αγωνιστική του β΄ γύρου στις 29-30 Ιανουαρίου.

Η ΕΠΣΗ δεν όρισε ακόμα τα ματς που εκκρεμούν στον 1ο Όμιλο Ολυμπιάδα-Θύελλα και Πέλοπας-Πελόπιο.

Στην Α2 SHELL ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ η 7η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 5-6 Φεβρουαρίου και η αναβληθείσα 8η αγωνιστική θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της Ε.Π./ΕΠΣΗ. Το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει με την 9η αγωνιστική που περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις: Εθνικός Γ.-Λ. Αστέρας και Διγενής-Α.Ο.Μ. στις 22/1 και ΠΑΟΚ-Ηλειακός Λ., Κένταυρος Σ.-Ατρόμητος Β., Λέοντες-Θύελλα Κ. στις 23/1.
Το Σαββατοκύριακο 22-23 Γενάρη θα επαναρχίσει και το πρωτάθλημα της Β΄ JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ με την διεξαγωγή αγώνων και για τους 3 Ομίλους. Για τον 1ο Όμιλο θα είναι η 6η αγωνιστική και θα γίνουν οι αγώνες Αγ. Δημήτριος-Ολυμπιακός Λαμπετίου στις 22/1 και Αγ. Γεώργιος-Αλφειονίδα, Θρίαμβος-Απόλλων Ν. Φιγαλείας στις 23/1. Για τον 2ο Όμιλο θα είναι η 5η αγωνιστική (εκεί που είχε σταματήσει) και θα διεξαχθούν οι αγώνες Δόξα Ελαιώνα-Ωλενειακός στις 22/1 και Αετός Αλποχωρίου-Πήγασος Πρασίνου, Ερμής Πύργου-Κεραυνός Χειμαδιού και Α.Ο. Κουτσοχέρας-Αίολος Πύργου στις 23/1. Για τον 3ο Όμιλο θα είναι η 6η αγωνιστική και θα γίνουν οι αγώνες Αετός Κέντρου-Άρης Δήμητρας στις 22/1 και Κουρτέσι-Κάστρο, Μυρσιναϊκός-Ν. Ατρόμητος και Αμαλιάδα 2008-Ίφιτος Καλυβίων στις 23/1.

Η Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ηλείας θα πραγματοποιηθεί σε δύο δόσεις. Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι αγώνες Ολυμπιακός Σαβαλίων-Λέοντες, Ολυμπιάδα-Προοδευτική, Κένταυρος Σωστίου-Πέλοπας και την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου τα ματς Ηλειακός Β.-Νίκη Τραγανού, Δάφνη-Πανηλειακός, Αλφειός-Αστέρας και Δόξα Ν.Μ.-Ηλειακός Λεχαινών.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος