FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Στον Τηλυκράτη Πλαστουργός και Θεοδωρόπουλος

Ημερομηνία: 13-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σάκης Πλαστουργός είναι πλέον και με την βούλα παίκτης του Τηλυκράτη Λευκάδας καθώς η νησιωτική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο Πυργιώτης μεσοεπιθετικός έπαιξε το πρώτο μισό της σεζόν στον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανηλειακό, Ερμιονίδα, Αχαϊκή, Διαβολίτσι και Παναξιακό.

Επιπλέον, ο Τηλυκράτης απέκτησε και τον 23χρονο Αμαλιαδίτη γκολκίπερ Δημήτρη Θεοδωρόπουλο. Ο Θεοδωρόπουλος ξεκίνησε από τον Αστέρα Αμαλιάδας και το 2016 μεταπήδησε στις Ακαδημίες του Παναιτωλικού, στον οποίο προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα το 2018, επί εποχής Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία. Πολλές φορές ήταν στην αποστολή του Παναιτωλικού στους αγώνες της Super League 1 και αγωνίστηκε και σε κάποια φιλικά παιχνίδια. Τον Σεπτέμβρη του 2020 αποχώρησε από τον Παναιτωλικό και πήγε στη Ζάκυνθο, όπου πέρυσι τον Απρίλιο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού). Πλέον ο Αμαλιαδίτης γκολκίπερ είναι απολύτως καλά και υπέγραψε στον Τηλυκράτη.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Λευκάδας έχει και τρίτο Ηλείο ποδοσφαιριστή, τον Αμαλιαδίτη δυναμικό στόπερ Δημήτρη Παναγιωτόπουλο που είναι φέτος βασικό στέλεχος της ομάδας.

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος