FOLLOW US: facebook twitter

Τοπικό ποδόσφαιρο: Κώλυμα από διαιτητές, συνεχίζονται τα πρωταθλήματα

Ημερομηνία: 15-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κάποιοι διαιτητές μπορεί να δήλωσαν κώλυμα με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τα 5 ευρώ που αφαιρούνται πλέον από τις αποζημιώσεις τους σε κάθε παιχνίδι, αλλά σύμφωνα με πηγές της ΕΠΣ Ηλείας, τα πρωταθλήματα της Α1 DEDALOS SECURITY και Α2 ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, θα συνεχιστούν κανονικά το προσεχές Σαββατοκύριακο. Κι αν χρειαστεί θα αναβληθεί η αγωνιστική μόνο στο πρωτάθλημα της B΄ CENTRAL, το οποίο έχει λίγες αγωνιστικές και υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Η ΕΠΣΗ θα ορίσει για το προσεχές Σαββατοκύριακο αξιολογημένους διαιτητές και όσους δεν έχουν δηλώσει κώλυμα και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να κληθούν ρέφερι από όμορους νομούς, κάτι που θα επιβαρύνει οικονομικά τις ομάδες. Χθες βράδυ θα συνεδρίαζε εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, παρουσία της Επιτροπής Διαιτησίας για το θέμα αυτό.

Πάντως, το ζήτημα που έχει προκύψει πρέπει να διευθετηθεί άμεσα, έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και το σίγουρο είναι πως θα δρομολογηθούν επαφές των διοικούντων της ΕΠΣΗ με εκπροσώπους των διαιτητών για να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος