FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας MARKET IN: Θύελλα-Ολυμπιακός Ζαχάρως σήμερα-Το πρόγραμμα της Φάσης των «16»

Ημερομηνία: 15-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Συνεχίζεται σήμερα η Φάση των «16» του Κυπέλλου Ηλείας με τον αγώνα Θύελλα Καταραχίου-Ολυμπιακός Ζαχάρως, στις 3μ.μ., στο Ενωσιακό Γήπεδο της Σπιάντζας. Η ομάδα του Γιάννη Γκότση, που διάγει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, 6 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ερμή Πλατάνου, θα αντιμετωπίσει αυτή του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου, που συμμετέχει στη Γ΄ Εθνική και στα τελευταία ματς είναι εμφανώς βελτιωμένη με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Φαβορί είναι μεν ο Ολυμπιακός,  αλλά ο θεσμός του Κυπέλλου κρύβει πάντα εκπλήξεις.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Σταυρόπουλος με βοηθούς τους Ασημακόπουλο,  Καραμέρο.

 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Η ΕΠΣ Ηλείας ανακοίνωσε και το υπόλοιπο πρόγραμμα της Φάσης των «16» του Κυπέλλου Ηλείας. Τις επόμενες δύο Τετάρτες του Ιανουαρίου (22/1 και 29/1) θα διεξαχθούν τα άλλα τέσσερα ματς, Ηλειακός Β.-Αστέρας Αμαλιάδας, Αετός Κέντρου-Αίας Γαστούνης, Δόξα Ν.Μανολάδας-Ξενοφών και Αλφειός-Προοδευτική.

Θυμίζουμε πως έχουν προκριθεί ήδη στους 8», ο ΠΑΟ Βάρδας και ο Πανηλειακός, που παίζουν μεταξύ τους στα προημιτελικά στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας καθώς και η Νίκη Τραγανού.

Τετάρτη 15/1-Ώρα 3μ.μ.

Θύελλα Καταρ.-Ολυμπιακός Ζαχάρως

 

Τετάρτη 22/1-Ώρα 2.45μ.μ.

Ηλειακός Β.-Αστέρας Αμαλιάδας

Αετός Κέντρου-Αίας Γαστούνης

 

Τετάρτη 29/1-Ώρα 2.45μ.μ.

Δόξα Ν.Μανολάδας-Ξενοφών

Αλφειός-Προοδευτική


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος