FOLLOW US: facebook twitter

Τον θάνατο του 32χρονου Γ. Κολώκα θρηνεί η Ν. Φιγαλεία

Ημερομηνία: 19-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στο πένθος έχει βυθιστεί από το πρωί του Σαββάτου η Ηλεία, στο άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου του 32χρονου Γιώργου Κολώκα από τη Νέα Φιγαλεία. Ο άτυχος Γιώργος κατέρρευσε την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του για να μεταβεί στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί στην πλατεία του χωριού, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ο Γιώργος Κολώκας ήταν αγαπητός και δημοφιλής στη νοτια Ηλεία και συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις της περιοχής. Το τραγικό συμβάν διαδόθηκε πολύ γρήγορα και οι φίλοι και συγγενείς του αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι λίγες ώρες νωρίτερα διασκέδαζαν μαζί με τον Γιώργο και ξαφνικά έφυγε από κοντά τους.

Ο Γιώργος λάτρευε τον τόπο καταγωγής του και τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στη Νέα Φιγαλεία, όπου και ζούσε μόνιμα και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά. Παράλληλα, έπαιζε ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας και συμμετείχε με όρεξη και ενθουσιασμό στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Ο θάνατός του έχει «παγώσει» τους κατοίκους, για αυτό και αναβλήθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Η νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου. Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος