FOLLOW US: facebook twitter

Το θέατρο πάει για ποτό!: Η θεατρική ομάδα Αμαλιάδας ΕρασιΤΕΧΝΕΣ παρουσιάζει σήμερα την παράσταση “Εν Ψυχρώ” στο καφέ “Ρετρό”

Ημερομηνία: 29-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Η θεατρική ομάδα Αμαλιάδας ΕρασιΤΕΧΝΕΣ πάει το θέατρο για ποτό, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό και δημιουργικό, καθώς η αγάπη τους για τον θέατρο και τον Πολιτισμό τους κάνει να μην επαναπαύονται και να αναζητούν συνεχώς το νέο και το πρωτοποριακό.

Έτσι λοιπόν για τις επόμενες τρεις Πέμπτες , κάνοντας αρχή από σήμερα  (29/11, 6 & 13/12 και ώρα 21:15) στην καφετέρια “Ρετρό” θα παρουσιάσουν  ένα ψυχολογικό κοινωνικό μονόπρακτο το “Εν ψυχρώ”.

Η θεατρική ομάδα ερασιΤΕΧΝΕΣ καλεί τους θεατρόφιλους να παρευρεθούν, να πιουν το ποτό τους, να προβληματιστούν, να κλάψουν και να δημιουργήσουν μια νέα συνήθεια.

Συμμετέχουν: Ναντίν Αλ Ιμάντι, Ελένη Κορδαλή και Ελένη Σκορδίλη. Μουσική – τρομπέτα Μαργαρίτα Θοφιλοπούλου. Σκηνοθεσία Χάρης Κότσιφας.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή καλλιτεχνική πρωτοβουλία που αναμένεται να προσελκύσει το φιλότεχνο κοινό που αγαπά και στηρίζει την θεατρική ομάδα ‘ΕρασιΤΕΧΝΕΣ’ που συνεχώς πρωτοπορεί παράγοντας Τέχνη και Πολιτισμό με υψηλή αισθητική και γνώμονα την αγάπη στο θέατρο, με εκπληκτικά πάντα καλλιτεχνικά αποτελέσματα. Γιατί το θέατρο, δεν είναι ένα πράγμα στατικό, πάει παντού, όπως και η Τέχνη γενικότερα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος