FOLLOW US: facebook twitter

Για τον άνθρωπο και τα ανθρώπινα δικαιώματα…: Με έργα της Γωγώς Φραγκοπανάγου και της Ρούλας Μουζάκη στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 29-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Το ενδιαφέρον των φιλότεχνων του νομού, συγκεντρώνει η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο « Για τον άνθρωπο», με έργα της  Γωγώς Φραγκοπανάγου και της Ρούλας Μουζάκη που φιλοξενείται στον εξαίσιο Πολυχώρο Πολιτιστικών δραστηριοτήτων δήμου Ήλιδας στην Αμαλιάδα από το περασμένο Σάββατο.

Οι δύο ζωγράφοι ξεκίνησαν την ενασχόλησή τους με την ζωγραφική   από το εργαστήρι εικαστικών τεχνών της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας με δάσκαλο το Κρίστο Χάσα και εξελίχθηκαν δημιουργώντας εξαιρετικά έργα που αποφάσισαν να παρουσιάσουν στο κοινό της Αμαλιάδας  και του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, καθώς προέρχονται από την Ανδραβίδα, εισπράττοντας πολύ κολακευτικά σχόλια. Στόχος των δύο καλλιτέχνιδων να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τον άνθρωπο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Να σημειώσουμε ότι ειδικά τα πορτρέτα που έχουν φιλοτεχνήσει είναι εξαιρετικά.!

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως και την  Παρασκευή 30η Νοεμβρίου 2018. Ώρες λειτουργίας από τις 9 το πρωί ως τις 1 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος