FOLLOW US: facebook twitter

«Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα»

Ημερομηνία: 17-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτισμός

Τρεις τελευταίες παραστάσεις από τον ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ στον Απόλλωνα

Με τις τρεις τελευταίες της παραστάσεις στο θέατρο Απόλλων, ολοκληρώνει την φετινή της εξαιρετικά επιτυχημένη εμφάνιση η Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ που παρουσιάζει το κορυφαίο έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» σε σκηνοθεσία Παρασκευά Παπαπετρόπουλου.

Το έργο επικεντρώνεται στα ζητήματα της καταπίεσης, του συμβιβασμού και του πάθους και την επιρροή των ανδρών στις γυναίκες. Ο Παρασκευάς Παπαπετρόπουλος με μια πολύ προσεγμένη από κάθε άποψη παράσταση, δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθήσει ένα κορυφαίο έργο της παγκόσμιας δραματουργίας με στόχο να το κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό, υπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο αυτό το δύσκολο και απαιτητικό έργο, που στην ουσία είναι… γένους θηλυκού, με πρωταγωνίστριες εννέα γυναίκες.

Την δεσποτική και τυραννική Μπερντάντα Άλμπα, υποδύεται η ταλαντούχα Παναγιώτα Ιωάννου με ένα εκλεκτό καστ στο πλευρό της. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσουν όσοι αγαπούν το καλό θέατρο, ενώ να σημειώσουμε ότι σε κάθε παράσταση γεμίζει ασφυκτικά ο Απόλλωνας.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ραντεβού στο θέατρο Απόλλων ώρα 21.15. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο του θεάτρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος