FOLLOW US: facebook twitter

«Το σπαθί του Στρατηλάτη»: Το νέο του παιδικό βιβλίο παρουσιάζει σε Πύργο και Ολυμπία ο Χρήστος Δημόπουλος

Ημερομηνία: 02-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85713″ img_size=”full”][vc_column_text]

-Την Πέμπτη στο βιβλιοπωλείο ΚΟΡΚΟΛΗΣ και το Σάββατο στο Μουσειοεκπαιδευτικό Κέντρο Digit

Το νέο του βιβλίο, το τέταρτο κατά σειρά με τις περιπέτειες του Ήπιου Θερμοκήπιου, «Το Σπαθί του Στρατηλάτη» θα παρουσιάσει σε Πύργο και Αρχαία Ολυμπίας, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός, ο αγαπημένος συγγραφέας και παρουσιαστής Χρήστος Δημόπουλος.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο χώρο του βιβλιοπωλείου ΚΟΡΚΟΛΗΣ (Ερμού 3, Πύργος) και το Σάββατο 6 Απριλίου στις 5.30 το απόγευμα  στο Μουσειοεκπαιδευτικό Κέντρο Digit πίσω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό της Αρχαίας Ολυμπίας. Η εκδήλωση παρουσίασης στον Αρχία Ολυμπία γίνεται σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο ΔΩΡΑ.

Λίγα λόγια

Ο Ήπιος Θερμοκήπιος, η Αθηνά και ο Ορέστης, αυτή τη φορά με τον ΜακΝτούγκαλ σύμμαχο αντί για εχθρό, κάνουν ένα δύσκολο ταξίδια στα βάθη της Κεντρικής Ασίας για να ανακαλύψουν ένα αντικείμενο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Η αναζήτησή τους, με τα λίγα στοιχεία που τους έχει δώσει ο φημισμένος αρχαιολόγος σερ Μόρτιμερ Κράκινγκτον, τους οδηγεί στο Τουρκμενιστάν, στον επίσης αρχαιολόγο Ραχίμ Αμπντουλραχμάνοφ, ο οποίος τους στέλνει στην ιστορική πόλη Χίβα, στο Ουζμπεκιστάν, για να βρουν τον λαογράφο Ρουστάμ Σαρίποβιτς Χολικούλοφ. Και ενώ πλησιάζουν στη λύση του μυστηρίου, τα πράγματα περιπλέκονται. Ο καθηγητής με τα εγγόνια του βρίσκονται μόνοι και αβοήθητοι στην έρημο Κιζίλ-Κουμ, προτού φτάσουν τελικά στη Σαμαρκάνδη, όπου θα συναντήσουν την όμορφη νομάδα Γκιουλτσετσέκ… Άραγε, μια σπάνια έκδοση ενός ιστορικού έργου που ανήκε στον παππού του Λόγιου Λεξιλόγιου, μπορεί –έστω και την τελευταία στιγμή– να βοηθήσει τον Θερμοκήπιο και τα εγγονάκια του;[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot