FOLLOW US: facebook twitter

28ο Καρναβάλι Τραγανού και 5ο Καρναβάλι Βαρθολομιού

Ημερομηνία: 14-03-2024 | Συντάκτης:

Διήμερο διασκέδασης στο Δήμο Πηνειού

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πηνειού ολοκληρώνονται την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα με τις καθιερωμένες πλέον καρναβαλικές παρελάσεις σε Τραγανό και Βαρθολομιό.

Το 28οΤραγανέικο Καρναβάλι αποτελεί θεσμό για τα αποκριάτικα δρώμενα του νομού και προς αυτή την κατεύθυνση η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα απ’ όλη την Ηλεία. 

Το 28ο Τραγανέικο Καρναβάλι με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Πέττα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή της Αποκριάς και η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, αρμάτων και καρναβαλιστών αναμένεται να ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι με πολύ μουσική και πολλές εκπλήξεις. Ξεχωριστή νότα θα δώσουν ξυλοπόδαροι και ζογκλερ που θα παρελαύνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης.

Μία μέρα αργότερα, την Καθαρά Δευτέρα τα βλέμματα στρέφονται στο 5ο Καρναβάλι Βαρθολομιούκαι την μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση με άρματα και καρναβαλικές ομάδες που θα ξεκινήσει στις 15.30 το μεσημέρι. Την παρέλαση θα παρουσιάσουν η Κατερίνα Στικούδη και ο Αλέξη Λιβανάς ενώ στα decks θα βρίσκεται ο Dj Giannis Fournomitis. Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Δήμος Πηνειού με τον δραστήριο Εμπορικό Σύλλογο Βαρθολομιού.

Κ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος