FOLLOW US: facebook twitter

Το Ωδείο Ολύμπιον στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2019

Ημερομηνία: 11-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Για τρεις μέρες ο «Απόλλωνας» πλημμύρισε λάμψη, ταλέντο, ομορφιά, ευφυΐα. Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και οι τρείς συναυλίες των σπουδαστών του Ωδείου Ολύμπιον, που πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο στις 22,23 και 24 Ιουνίου, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής γιορτής της Μουσικής 2019.

Για τρεις μέρες χάρισαν στο κοινό που τις παρακολούθησε ένα πλούσιο πρόγραμμα, απ’ όλα τα είδη της μουσικής, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια   των ακροατών   του. Το θέατρο κατακλίστηκε από λάμψη και ταλέντο από περισσότερους από 110 μαθητές. Ο εντυπωσιακός αριθμός μαθητών, σε ανώτερες σχολές όλων των οργάνων, αλλά και το επαγγελματικό και ποιοτικό παίξιμο των μικρότερων, τα ταλέντα που αναδεικνύονται σε όλες τις ηλικίες, εκπληρώνουν το όραμα της διευθύντριάς του κ. Περσαινίτη Διονυσίας.

Όπως δήλωσε η ίδια «είναι πολύ ενθαρρυντικό που γίνονται ωραίες εκδηλώσεις στην πόλη μας τελευταία, από διάφορους φορείς, εμείς όμως έχουμε στόχο οι καλύτερες να είναι από τα παιδιά του Πύργου, γιατί τότε ο Πολιτισμός μπολιάζει την ίδια την πόλη, την αναδεικνύει και όλοι μας χαιρόμαστε με τις επιτυχίες τους». Στο ωδείο διδάσκουν: Περσαινίτη Διονυσία, Ιορδάνη Μαρία, Παναγιωτακοπούλου Ολίνα, Καρδιανού Φένια (ΠΙΑΝΟ), Ιβανόβα Ρουμπίνη (πρακτικό διδασκαλείο), Ιβανώφ Βλαντισλάβ (ΒΙΟΛΙ), Κακολύρης Γιάννης, Καφεντζής Γιώργος (ΚΙΘΑΡΑ), Πέττα Αλεξάνδρα (Κλαρινέτο –Σαξόφωνο), Παπαμιχαλόπουλος Θοδωρής, Καφεντζής Γιώργος (Μπουζούκι), Καρδιανού Φένια (Σύγχρονο Τραγούδι), Περσαινίτη Διονυσία (Ανώτερα Θεωρητικά).

Ωδείο Ολύμπιον

Τ. Καζάζη 24, Πύργος

τηλ. 2621026858

Image may contain: 1 person, playing a musical instrument, standing and child

Image may contain: 1 person, on stage, playing a musical instrument and guitar

Image may contain: 1 person, playing a musical instrument, on stage and guitar

Image may contain: 1 person, on stage, playing a musical instrument, sitting and guitar

Image may contain: 3 people, people on stage, people playing musical instruments and guitar

Image may contain: 1 person


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος