FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: «Deadline» η 23η Ιουλίου!

Ημερομηνία: 11-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Καμία εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διάδοχη κατάσταση κατά τη χθεσινή Γ.Σ.

 

Πραγματοποιήθηκε χθες η ετήσια Γ.Σ. του Πανηλειακού στα γραφεία της ΠΕΔ στον Πύργο, παρουσία 30 περίπου φίλων της ομάδας, μεταξύ των οποίων και οι Χρήστος Μπεβούδας, Γιώργος Ρήγας, Χρήστος Γιαννακόπουλος, Χρήστος Χίτος, Μάριος Λαμπρόπουλος από πλευράς «Πυρσού». Ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους να αναλάβουν τη διοίκηση της ομάδας δεν εκφράστηκε και όπως ειπώθηκε από το Νομικό Σύμβουλο του Πανηλειακού, Βασίλη Γιαννόπουλο,  η θητεία της Διοίκησης είναι μονοετής και λήγει στις 31 Ιουλίου. Οπότε η 23η Ιουλίου είναι πλέον η «deadline» ως προς την υποβολή υποψηφιότητας για την ανάληψη της διοίκησης, ώστε να ακολουθήσουν αρχαιρεσίες στις 30 Ιουλίου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.. Αν λοιπόν μέχρι τότε, δεν βρεθούν κάποιοι να αναλάβουν (τα μέλη του «Πυρσού» επέμειναν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν), τότε το μέλλον του Πανηλειακού φαντάζει δυσοίωνο, καθώς θα ακολουθήσει η «λύση» του Πρωτοδικείου, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά, ακόμα και αυτό της διάλυσης!

Αρχικά, ο Χρήστος Γιαννακόπουλος παρέθεσε τα ποσά του οικονομικού απολογισμού της σεζόν 2018-2019,με τα έσοδα και τα έξοδα να είναι μοιρασμένα, αλλά χωρίς τις αμοιβές του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, τις οποίες κάλυψαν τα μέλη του «Πυρσού», όπως ειπώθηκε. Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε και εν συνεχεία ο Νομικός Σύμβουλος του Πανηλειακού, Βασίλης Γιαννόπουλος, αναφέρθηκε στο τι προβλέπεται βάσει καταστατικού και τα οποία αναφέραμε παραπάνω.

Χρ. Μπεβούδας: «Κάνουν κακό στον Πανηλειακό, όχι σε μας»

Ο Χρήστος Μπεβούδας πήρε το λόγο και καταφέρθηκε εναντίον αυτών που στο facebοok κατηγορούν τους διοικούντες ότι έχουν βγάλει χρήματα από τον Πανηλειακό. Όπως τόνισε «αυτό κάνει κακό όχι σε μας, αλλά στον Πανηλειακό και στον επόμενο που ίσως θέλει να αναλάβει την ομάδα. Κάποιοι μπορεί να μην έβαλαν ούτε ένα ευρώ, αλλά προσέφεραν τα δεκαπλάσια από όσα πρόσφερα εγώ στον Πανηλειακό, ο οποίος εγώ μπορεί να έβαλα και τα περισσότερα χρήματα. Και σας το λέω εγώ αυτό. Γιατί είτε ήμουν μακριά είτε δεν ήθελα να χαλάσω τη καθημερινότητά μου. Και είναι άδικο γι’ αυτούς. Κανείς δεν μπήκε στον Πανηλειακό για το συμφέρον του. Μας προσάπτουν ότι το κάναμε ακόμα και για πολιτικές σκοπιμότητες. Πού είναι αυτοί τώρα που γράφουν αυτά; Γι΄ αυτό ήρθα για να τους απαντήσω… Με αυτή τη συμπεριφορά δεν θα  έρθει κανείς να αναλάβει την ομάδα με αυτά που βλέπει να γράφονται. Και κάτι ακόμα: την ευγένειά μας για το ότι δεν απαντάμε σε αυτούς, κανείς δεν πρέπει να την εκλάβει ως αδυναμία. Διότι θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιον να γράφει ό,τι θέλει. Εμείς όμως  δεν το κάνουμε αυτό, γιατί απλά δεν θέλουμε η ομάδα να γίνει…».

Γ. Ρήγας: «Όλοι ανεξαιρέτως έχουν προσφέρει»

Ο Γιώργος Ρήγας τόνισε μεταξύ άλλων από την πλευρά του: «Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να δείχνουν προς τα έξω πως θέλουν το καλό του Πανηλειακού αλλά κάνουν το αντίθετο. Το άλλο κεφάλαιο είναι πως ο Πυρσός δεν αντέχει άλλο. Υπάρχει μια φθίνουσα κατάσταση στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Είχαμε πολύ κόσμο δίπλα μας την πρώτη χρονιά στο τοπικό, αλλά στη συνέχεια όλο και λιγότερο, με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν.  Και αναρωτηθήκαμε κι εμείς μήπως κάτι δεν κάνουμε σωστά. Αυτή τη στιγμή ο Πυρσός δεν μπορεί άλλο. Θα πρέπει όμως η ομάδα να παίξει μπάλα. Εμφανίστηκαν κάποιοι κύριοι μόνο στις φωτογραφίες. Πού είναι αυτοί τώρα; Όλοι όσοι ασχοληθήκαν με τον Πανηλειακό έχουν προσφέρει. Όλοι ανεξαιρέτως. Και αυτό θα πρέπει να αναγνωριστεί και αυτοί οι άνθρωποι να βοηθιούνται από την πόλη. Δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς και να τρέξεις μια ομάδα, όταν έχεις να ασχοληθείς και με τα άγχη της καθημερινότητάς σου. Χρειάζεται βοήθεια από όλους. Πέρυσι όταν ξεκινήσαμε τη χρονιά είπαμε πάρε 15 διαρκείας και πούλησέ τα και μας έλεγαν όχι δεν μπορώ. Έτσι δεν γίνεται δουλειά όμως. Πρέπει όλοι να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε…». Μάλιστα, ο Γιώργος Ρήγας πρότεινε να φτιαχτεί μια ομάδα από 3-4 άτομα και να πάνε σε ανθρώπους ξεκινώντας από τους αιρετούς και να ζητήσουν τη συνδρομή τους.

Τέλος, το λόγο πήρε και ο περιφερειακός σύμβουλος, Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η νέα Περιφερειακή Αρχή, από την 1η Σεπτεμβρίου που θα αναλάβει,  θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να είναι δίπλα στον Πανηλειακό. Και μάλιστα ο ίδιος ο Δημήτρης Νικολακόπουλος,  δεσμεύτηκε γι’ αυτό, ότι θα είναι με όλη του δύναμη δίπλα σε κάθε προσπάθεια του Πανηλειακού.

*Σήμερα στο καφενείο «Το Πανηλειακόν», έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ μελών του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού με τον Κώστα Λούσκο, για να οριστεί μια Επιτροπή, που θα προσεγγίσει κάποιους ανθρώπους και θα τους ζητήσει  να βοηθήσουν οικονομικά. Μια αξιέπαινη κίνηση από τους οργανωμένους του Πανηλειακού και τον Κώστα Λούσκο, που θέλουν και αυτοί να συνδράμουν στο να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος