FOLLOW US: facebook twitter

«Το Κελεπούρι” έρχεται να σκορπίσει γέλιο!

Ημερομηνία: 10-06-2024 | Συντάκτης:

Πρεμιέρα την Παρασκευή από την Θεατρική Ομάδα Καλλικώμου “Οι Αριστοτέχνες”

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Με την σπαρταριστή σύγχρονη ελληνική κωμωδία του Γιώργου Ηλιόπουλου “Το Κελεπούρι”σε σκηνοθεσία του Θανάση Λυκογιάννη, κάνει πρεμιέρα η Θεατρική Ομάδα Καλλικώμου “ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΕΣ” , την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 στις 9.15 το βράδυ, στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων Καλλικώμου.  Την παράσταση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλικώμου. 

Η Θεατρική Ομάδα Καλλικώμου, μετά από δεκατρία χρόνια, γυρίζει σελίδα στην σκηνική της παρουσία και ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια παράσταση γεμάτη με “υπερφυσικό” γέλιο αλλά και “υπερφυσική” συγκίνηση μέσα από μία σύγχρονη ελληνική κωμωδία. Ο σκηνοθέτης Θανάσης Λυκογιάννης μιλώντας για την νέα παράσταση της ομάδας που κάθε φορά κερδίζει τις εντυπώσεις και με την επιλογή των έργων και με όλη την εμφάνισή της τονίζει:

«Τον Ιανουάριο του 2024 δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον φίλο μου Γιάννη Γαλανόπουλο, ο οποίος μου πρότεινε να αναλάβω την σκηνοθεσία στην Θεατρική Ομάδα Καλλικώμου.

Με τα μέλη της ομάδας βρεθήκαμε τον Φεβρουάριο και αφού κάναμε μια συζήτηση γνωριμίας αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να συνταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο του Θεάτρου!!! Ψάχνοντας όλοι μαζί βρήκαμε αυτή την σύγχρονη κωμωδία του Γιώργου Ηλιόπουλου και ξεκινήσαμε αμέσως δουλειά.. Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα ήταν να πάρω την σκυτάλη από την σκηνοθέτη Ρούλα Ξαρχάκου η οποία επί 13 χρόνια ήταν σκηνοθέτης αυτής της ομάδας και να συνεργαστώ με αυτά τα ταλαντούχα παιδιά που με αγκάλιασαν και με εμπιστεύτηκαν σε αυτό το ταξίδι.. Ευχαριστώ πολύ τα μέλη της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και για την άψογη συνεργασία την οποία έχουμε!! Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν πολλά και όμορφα θεατρικά ταξίδια!!!»

“Το Κελεπούρι” είναι μία  κωμωδία η οποία περιλαμβάνει όλα τα συναισθήματα μέσα από τις ζωές δύο ζευγαριών τα οποία έχουν κοινά στοιχεία και μίας κόρης η οποία περιμένει αυτόν που θα την λυτρώσει ή  μήπως ένα απρόσμενο τέλος;; Με το μαγικό όπλο της κωμωδίας, το γέλιο που είναι άφθονο σε αυτό το έργο, η παράσταση υπόσχεται μια αξέχαστη θεατρική εμπειρία για το κοινό. Η παράσταση  όπως προαναφέραμε, θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου 2024 και θα συνεχλισει για τέσσερις ημέρες, έως και τις 17 Ιουνίου 2024

Παίζουν με σειρά εμφάνισης

Λένα : Χριστίνα Νιάρχου

Γιώργος : Γιώργος Χριστόπουλος

Μπάτλερ : Νίκος Πανταζής

Νικηφόρος : Ζαχαρίας Ζερλεντές

Ντορέτα : Τούλα Νικολακοπούλου

Μπέμπα : Άντζελα Σταματελοπούλου

Μπράβος 1 : Κωνσταντίνα Γουβαλάρη

Μπράβος 2 : Παναγιώτης Αλέρτας

Μπέμπα : Εύη Ασημακοπούλου

Συντελεστές παράστασης :

Σκηνοθεσία : Θανάσης Λυκογιάννης

Βοηθός σκηνοθέτη : Θεανώ Μπινιώρη

Επιμέλεια φωτισμού : Γιάννης Αποστολόπουλος

Επιμέλεια ήχου : Θεανώ Μπινιώρη

Επιμέλεια σκηνικών : Η Θεατρική Ομάδα “Οι Αριστοτέχνες” και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι “Το Λειρί του Κόκκορα”

Κοστούμια : Η Θεατρική Ομάδα “Οι Αριστοτέχνες”

Δημιουργικό ο γραφίστας : Γιώργος Σπήλιος

Εκτυπώσεις : Θανάσης Κουλόπουλος

Κομμώσεις : Γιώτα Σπυροπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος