FOLLOW US: facebook twitter

Το ετήσιο «ραντεβού» των προσκόπων στις κατασκηνώσεις Σκαφιδιάς

Ημερομηνία: 21-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Προσκοπικός θεσμός η Καλοκαιρινή Συνάντηση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας στις 27 Αυγούστου

Για τις 27 Αυγούστου, έχει οριστεί φέτος το καθιερωμένο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού των προσκόπων στις κατασκηνώσεις της Σκαφιδιάς, στις εγκαταστάσεις της Ι.Μ Ηλείας, Στην πολλά υποσχόμενη Προσκοπική βραδιά, στη μεγάλη αυτή παρέα,  προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης αλλά και όσοι περάσαν από τις Προσκοπικές ομάδες στο παρελθόν και  επιθυμούν να αναπολήσουν τις ωραίες στιγμές της νιότης ,να αναβαπτιστούν στις  αξίες του Προσκοπισμού,αλλά και φιλοπρόσκοποι,γονείς κλπ καθώς και σημαντικές προσωπικότητες της Ηλείας,όπως κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί πλέον.

Αναμένεται να παραστούν μέλη του ΔΣ της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας, Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων από όλη την Πελοπόννησο,προσωπικότητες της περιοχής,ανώτερα στελέχη κλ. Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων και το επιτελείο των Προσκόπων Πύργου, που ταυτόχρονα πραγματοποιεί την κατασκήνωση του, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.

Μετά την Προσκοπική Πυρά και από το παραδοσιακό φαγητό, οι εκλεκτοί μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα,με προσκοπικά και άλλα τραγούδια Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έχουν επιμεληθεί  μέλη των Παλιών Προσκόπων συνοδευόμενοι από εκλεκτούς μουσικούς και στελέχη των Προσκόπων..

Δηλώσεις συμμετοχής,έγκαιρα, στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ.Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,στους Υπαρχηγούς κ.κ.Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος