FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λεχαινών: Θανάτωση λαγών από τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές

Ημερομηνία: 21-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Ανακοίνωση-επισήμανση εξέδωσε χθες ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λεχαινών σχετικά με την καλλιέργεια του καλαμποκιού και την προστασία των θηραμάτων.

«Προς τους ιδιοκτήτες – χειριστές θεριζοαλωνιστικών μηχανών. Επειδή είμαστε αποδέκτες διαμαρτυριών, ότι κατά τις εργασίες περισυλλογής του καλαμποκιού παρατηρείται το φαινόμενο της θανάτωσης λαγών είτε ακούσια είτε εσκεμμένα, θα σας παρακαλούσαμε προσωπικά ως ιδιοκτήτη θεριζοαλωνιστικής μηχανής να φροντίσετε για την προστασία των θηραμάτων κατά την εργασία σας και να σας υπενθυμίσουμε, ότι απαγορεύεται η άσκηση οποιασδήποτε μορφής λαθροθηρίας από μηχανοκίνητο μέσο.

Σας ευχαριστούμε και παρακαλούμε για τη συνδρομή σας στην προστασία των θηραμάτων.

Τηλ.επικοινωνίας : 2623022575, 6974936804, 6972317482», αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γ. Βέρροιος.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε την ανταμοιβή κάθε κυνηγού με ένα κουτί φυσίγγια, που θα προσκομίσει στο γραφείο του Συλλόγου δέκα ζευγάρια πόδια από κορακοειδή (καρακάξες, κουρούνες, κοράκια), καθώς και την έκπτωση κατά 15 ευρώ σε σχέση με τις αντίστοιχες ισχύουσες τιμές σε γυναίκες κυνηγούς που θα ανανεώσουν ή θα εκδώσουν κυνηγετική άδεια στον Κυνηγετικό Σύλλογο Λεχαινών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος